Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102279
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη χθες απόγευμα κατά τις 17:30. Δεν προηγήθηκε έρευνα περιοχής γιατί μου είχε κάτσει από προχθές και πήγαινα … αποφασισμένος. Το ίδρυμα είναι γνωστό ότι διαθέτει δωμάτια χωρίς νιπτήρα και video παρά μόνο μωρομάντηλα και ένα απολυμαντικό υγρό στερεωμένο στο τοίχο. Δωμάτια ευρύχωρα, καθαρά που αποπνέουν σεξουαλικότητα. Η τσατσά αλλοδαπή και ευγενική. Η Εμμανουέλλα περίπου 23-25 χρονών, Ξανθιά με τατού πάνω από το κωλαράκι, όμορφο πρόσωπο και βυζί μέτριο σιλικονάτο. Η φάτσα σε εμπνέει για προστυχιές. Επέλεξα πρόγραμμα 50€ με 69. (Είναι γνωστό ότι υπάρχει βασικό πρόγραμμα 30€ και 20€ για καθένα από τα extras που είναι 69 ή sex show ή αυταρχικό).

Ήταν πολύ καθαρή μοσχοβολούσε αλλά δεν άφηνε δάχτυλα και εκτεταμένες πιπίλες στα βυζιά.

Η πίπα της σύντομη και κάτω από το μέτριο. Δεν ανεβαίνει από πάνω. Στο ιεραποστολικό ήταν πολύ συμμετοχική με βογκητά. Στη συνέχεια τα βογκητά έγιναν εντονότερα και χάιδευε και το γατάκι της σε ένδειξη συμμετοχής. Απολαμβάνοντας το θέαμα έκανα τα αδύνατα δυνατά ώστε να καθυστερήσω αλλά τότε άρχισαν οι παροτρύνσεις. Εκεί χαλάστηκα για λίγο αλλά με τη βοήθειά της με νέα βογκητά, έφτασα.

Γενικά ήταν ευχάριστη με διάθεση για χιούμορ. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι όταν μπήκε δεν είχα προλάβει να βγάλω όλα τα ρούχα μου και έτσι άρχισα να τα βγάζω γρηγορότερα. Κάποια στιγμή παραπάτησα και γελώντας μου είπε «σιγά μην σε χάσουμε». Ανάλογο σχόλιο έκανε και κατά την έξοδό της όταν ντυνόμουν. Προτείνεται για μία μόνο φορά ως εμπειρία αφού πέρα από μία φυσική ομορφιά (πρόσωπο, σώμα, νιάτα) δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο πολύ καλό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2008
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού