Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267106
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κυριακή απογεματάκι και είπα να επίσκευτώ και το "ίδρυμα" της γειτονιάς μου για πρώτη φορά. Δεν είμουν ιδιαίτερα "φορτομένος", απλά βαριόμουν και είπα να σκοτώσω ευχάριστα την ώρα μου. Αφού τσέκαρα το πρόγραμμα στην σελίδα του στούντιο έφυγα βιαστικά για να προλάβω την αλλαγή βάρδιας γιατί η Νέλη μου φάνηκε πιο "του γούστου" μου.
Ο χώρος όμορφος (αν και ντουζάκι εκτός δωματίου) και μυρίζε "χαλαρωτικά". Η τσα2 είχε λίγο "τουπέ", αλλά της απάντησα ανάλογα και μαλάκωσε. Η Νέλη... για να είμαι ειλικρινής δεν με εντυπωσίασε στο σαλόνι. Κρύα και τυπική, του στυλ "να κιαν μπεις". Δεν μου άρεσε το πρόσωπο της και είναι αρκετά ψηλή ενώ από φωτό της την περίμενα "βυζάτο κοντοπούτ@νο". Που να τρέχω σκέφτηκα και μπήκα.
Να ολοκληρώσω τα περί εμφάνησης... Μελαχρινή, 22-23 χρονών, μεγάλο ωραίο στήθος (made in σίλικον βάλεϋ), με πιασίματα και ΟΚ πίσω θέα, Ρουμάνα. Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή. Το πρόσωπο της ήταν πιο όμορφο στολισμένο με ένα χαμόγελο (άκου ποίηση ο ΠΟΥΣΤΗΣ). Μου παραπονέθηκε ότι είχε ένα πιάσιμο στον ώμο και προσφέρθηκα να της κάνω λίγο μασάζ. Μου αρέσει να κάνω μασάζ γιατί αν τα προκαταρκτικά που θα ακολουθήσουν δεν είναι ικανοποιητικά, τουλαχιστον θα έχω επιτύχει μια σχετική "ανόρθωση" χαϊδεύοντας ένα κορίτσι και χουφτώνοντας το με τρόπο... so everybody wins. ΧΕΧΕ. Λοιπόν, τα προκαταρκτικά θέλουν δουλειά. Η πίπα επίσης. Αρκετό χέρι (που εμένα προσωπικά δεν με χαλάει), καμιά διάθεση deep throat και γενικά καμιά διάθεση για κάτι πέρα απ' τα προβλεπόμενα. Μα, να γλύψει τους όρχεις? Ευτηχώς δεν είχε πρόβλημα με το χούφτωμα και το γλείψιμο του στήθους. Καθόλου κακή στο σεξ. Εκεί έδειξε καλύτερη διάθεση. Ικανοποιητικά βογγητά. Δεν προσπάθησα να το τραβήξω βέβαια. Εναλαγή δυο στάσεων... αυτή πάνω, εγώ πάνω και εναπόθεση. Καλή διάρκεια, καμία βιασύνη και χαλαρή κουβεντούλα.
Μια χαρά πέρασα. Δεν ήταν τίποτα εκπληκτικό, αλλά έφυγα χαμογελαστός, περισσότερο επειδή δεν περίμενα και πολλά. Γενικά είμαι εύκολος πελάτης. Για πιο απαιτιτικούς δεν την συνιστώ.
Τα σέβη μου, συναγωνιστές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Νέλη
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού