Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263327
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χαίρεται!!! Σήμερα δεν έιχα διάθεση για κοριτσάκι, οπότε είπα να δοκιμάσω την milf Νίκη, για την οποία διάβασα αρκετά θετικά σχόλια. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα καθ'όλη την διάρκεια της παραμονής μου στον χώρο. Για να μην σας προϊδεάσω αρνητικά, να σας πω εκ των προτέρων ότι πέρασα απρόσμενα εκπληκτικά.
Γιατί απρόσμενα? Ας αρχίσω απ'την εμφάνιση. Κάποιος είπε ότι είναι ψηλή, παχουλή, 35άρα η Νίκη. Έχω την εντύπωση ότι τα 35 τα έχει κλείσει προ αρκετών χρόνων και "ψηλή" δεν την λες... Ψηλότερη από κάποιες ίσως. Η εμφάνιση της δεν είναι του γούστου μου και υπό άλλες συνθήκες θα την είχα κοπανήσει. Χαίρομαι πολύ που δεν το έκανα. Με έπεισε να περάσω όταν αφού της είπα ότι είμαι κουρασμένος μου πρότεινε να μου κάνει ένα μασαζ να με ξεκουράσει. Είχα διαβάσει ότι είναι καλή στο μασάζ και θριαμβευτικά θα το επιβεβαιώσω!!!
Η διάθεση της ήταν όλα τα λεφτά. Κάλο μασαζ στην πλάτη και τα κολομέρια και αφού με γύρισε, με την βοήθεια και της γλώσσας, στο στήθος και κατόπιν στο επίμαχο σημείο. Αφού με έκανε ντούρο με "σκούφωσε" και μου έκανε μία απολαυστική πίπα. Ιεραποστολικό -βοήθεια μας- και χωρίς την παραμικρή προσπάθεια να κρατηθώ 3-4 λεπτά αργότερα "μπουμ". Με είχε φτιάξει πολύ με το μασάζ και τα πολύ αληθωφανή βογγητά.
Την μεγαλύτερη έκπληξη μου την φυλούσε για το τέλος. Ενώ η κουβεντούλα με κορίτσια που ενδεικνύονται για GFE (και εδώ που τα λέμε και με τα υποψήφια GF μας), περιστρέφεται γύρω απ' την επικαιρότητα (τι άντρας ο Σφακιανάκης... που θα πάει αυτή η κρίση...κοκ)η γυναίκα είανι πολύ άτομο. Με λύπη παρατήρησα ότι μία ιερόδουλος από το πρώην ανατολικό μπλοκ, μπορεί να διαθέτει 10πλάσια κουλτούρα και μόρφωση από την "μέση" Ελληνίδα. Με αφορμή ένα μπαλέτο που παρακολούθησε χτες στο μέγαρο μουσικής, με μουσική υπόκρουση τραγούδια των pink floyd, είχαμε μία ευχάριστη κουβέντα που περιστράφηκε γύρω από Pink Floyd, Τσαϊκόφσκι, Μόσταρτ, Σβιάτοσλαβ Ρίχτερ κ.α.
Anyway... δεν συνιστώ σε πιτσιρικάδες να επισκευτούν την κυρία (με τα όλα της). Το πιθανότερο είναι ακόμα και "παλικάρια" της ηλικιας μου (30+) να την κοπανήσουν μόλις την δουν. Σίγουρα ένας μεγαλύτερος κύριος (μπορει και νεαρότερος) ο οποίος έχει όρεξη για καλή περιποίηση θα την εκτιμήσει.
Ελπίζω να μην σας κούρασα... ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού