Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
έπος: ποιητική σύνθεση μακρόπνοης έμπνευσης και μεγάλης έκτασης με διαπλεκόμενες ιστορίες, που εξυμνεί με θριαμβολογική και εκγωμιαστική διάθεση γνωστά κατορθώματα θεών και ηρώων.

Ο Όμηρος έκανε ένα τεράστιο λάθος που στήριξε τα "Ομηρικά Έπη" του στον πόλεμο της Τροίας και στις περιπλανήσεις του Οδυσσέα στο ταξίδι της επιστροφής του στην Ιθάκη.
Ο ένας και μοναδικός λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να γράψει κάποιος ένα έπος, είναι η Αμάντα!!!
Η Θεά Αμάντα που για κάθε της κίνηση, για κάθε της χαμόγελο, για κάθε της βλέμμα, θα έπρεπε να γράφεται κι από ένα ολόκληρο έπος!!!
Ξεχάστε λοιπόν την Οδύσσεια και την Ιλιάδα, γιατί υπάρχει μόνο η Αμαντιάδα!!!

Ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ πάντως, το 'χει πει καλύτερα απ' όλους τους άλλους. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως την Αμάντα είχε στο μυαλό του, όταν έβαζε στο στόμα του Ριχάρδου του Γ' τα λόγια αυτά: "...είσαι πιο όμορφη απ' όσο μπορεί η γλώσσα να σε πει!!!"

Και βέβαια η αναζήτηση αιώνων, οι φιλοσοφικές ανησυχίες και οι ατέλειωτες συζητήσεις από καταβολής κόσμου, για το "ποιό είναι το νόημα της ζωής;" σταματούν εδώ.
Το νόημα της ζωής επιτέλους βρέθηκε και μάλιστα χωράει μέσα σε μία και μόνη λέξη. Μια λέξη με έξι γράμματα: Α-μ-ά-ν-τ-α.

Σας λέω με απόλυτη σιγουριά πως ο άνθρωπος επινοήσε τις Τέχνες μόνο και μόνο για να υμνήσει την Αμάντα!!! Η ζωγραφική, η γλυπτική, ο χορός κλπ. είναι φτιαγμένες για να υπηρετούν αυτόν τον σκοπό.
Κι η μουσική βέβαια δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και να μην έχει υποταχθεί κι αυτή στο πιο υπέροχο πλάσμα που πάτησε ποτέ το πόδι του πάνω στη γη!!!
Οι στίχοι και η μουσική του Τζον Λένον δεν μπορεί να κάνουν λάθος:

"IMAGINE all the people living for...Amanda!!!
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one..."

Θα ήθελα να κλείσω το σημείωμα αυτό κάνοντας μιαν ευχή (βλέπω ένα αστέρι να πέφτει): "Κυρά μου υπέροχη, υπερτέλεια, οι ουρανοί ας βρέχουν αρώματα επάνω σου!!!" (William Shakespeare "Twelfth Night" ACT III Scene I)



Δυστυχώς 1. Η Αμάντα είναι ψηλή, ξανθιά, αδύνατη κοπέλα και έχει (το λέω με πόνο ψυχής αυτό) τατουάζ... Και δυστυχώς, όχι μόνο ένα...

Δυστυχώς 2. Δεν την έχω πετύχει ακόμη με αυτές τις εκπληκτικές (όπως τις περιγράφουν οι υπόλοιποι συναγωνιστές) μπότες της... Τρομερή γκαντεμιά...

Δυστυχώς 3. Όντως, το δωμάτιο δεν έχει καν νιπτήρα... Μεγάλο μείον... (ο χόρος όμως είναι πολύ καθαρός και περιποιημένος!)

Δυστυχώς 4. Το κουδούνι της πόρτας χτυπάει τόσο δυνατά, που ακούγεται και μέσα στο δωμάτιο... Το απόλυτο ξενέρωμα... (για ευνόητους λόγους)


Υ.Γ.1 Η κυρία Λ...... είναι γλυκιά και πάνω απ' όλα ευγενέστατη!!! (σαν Αγγλίδα Βαρώνη στην ακολουθία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β')

Υ.Γ.2 Η βαθμολογία μου είναι η μεγαλύτερη επιτρεπτή για τους rookies.


Μετά τιμής,
Το Βασίλειο του Θάνου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Kingdom of Thanos
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού