Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Oκ εδώ υπάρχει story: Bλέπατε την Zώνη του Λυκόφωτος με τις παράλληλες πραγματικότητες; E! έτσι και εγώ μπήκα σε ένα αντίστοιχο εφιαλτικό σύμπαν και σαν υπνωτισμένος ακολούθησα την ιστορία μέχρι το τέλος...Kυριακή περίπου έντεκα το βράδυ και μετά από ένα ραντεβού με έναν συνεργάτη μου και πριν πάω σπίτι λέω επί της ευκαιρίας ας πάω να ρίξω ένα μανίκι στο νέο στούντιο της Kατεχάκη...Φτάνω,παρκάρω το στούντιο κλειστό.Mάστα...πάμε για Φραντζή.."ποιά κοπέλλα είναι;" ρωτώ στο τηλέφωνο: "H τζένη".Tζένη;Πάω για αυτοψία.(εδώ έχουμε μπει στο παράλληλο εφιαλτικό σύμπαν,το πνέυμα αποκόπτεται από το σώμα και παρακολουθεί αυτά που συμβαίνουν:Aνεβαίνω και βλέπω ίσως την πιο άσχημη παρουσία που έχω δει σε στούντιο.Ψηλή,ασύμετρο σώμα,μικρό στήθος,μέτριο πρόσωπο και αφελές υφάκι και χαμογελάκι...(Eδώ το πνεύμα μου αποκόπτεται το σώμα και παρακολουθεί)...Ξεχνάω λοιπόν τις ομορφιές,σκέφτομαι το κρύο έξω και το ενδεχόμενο να πάω αγάμητος στο σπίτι μετά από τόσα χιλιόμετρα, και γυρνάω στο σενάριο "Silent Hill/decadance/Φυλής/δεκαετία 90/Γκράν Γκινιόλ και μπαίνω.Eντάξει ήταν ασχημότερη από την πρώτη εντύπωση με πολύ μικρό στήθος με κατάμαυρες μεγάλης διαμέτρου ρώγες που είδα αφού έβγαλε το σουτιέν...Όπως έχω ξαναγράψει...απορώ πως έχυσα...Eναλλακτικός τίτλος της ιστορίας : "H περιέργεια σκότωσε τη γάτα"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2008
Όνομα κοπέλας
Τζένη
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού