Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403757
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη εχθες το βραδυ λιγο πριν το τελος της βαρδιας της Νικάρας. Η τσατσα πολυ ευγενική η κοπελα γνωστη για τα οβιδοβολα της παντα χαμογελαστη.
Δυστυχως ο κοσμος πολυς και η ωρα περναγε και μπηκα στο τσακ πριν αλλαξει η βαρδια. Γιαυτο και η ιδια το καταλαβε και μου ειπε πολλες φορες συγναμη για το ολιγον βιαστικο του θεματος.
μεσα στο δωματιο αρχισαμε με χαιδεματα παντου και μετα ισπανικο για κανενα 5λεπτο οπου οι βυζομπαλες της ανορθωσαν την περηφανια μου ωσπου την εντυσε για να την βαλει στον φουρνο της. ηταν δεκτικη σε οποια σταση της προτεινα αλλα η θεα του στηθους της ηταν must για μενα. τελικα με την ιδια απο πανω για λιγο ωστε να εχω τα βυζομπαλα για σκιαστρο και μετα εγω απο πανω να βλεπω να παλλονται αυτες οι φυσικες οβιδες της φυσης ηρθε το deposit σχετικα γρηγορα. Αφου με ευχαριστησε και μου ειπε παλι συγνωμη για το ολιγον γρηγορο λογω βερδιας, με αφησε να κανω μια μικρη παρασπονδια και την εκανε. Νικουλα σε ευχαριστω και θα τα ξαναπουμε...

Ο χωρος παντως μυριζε πολυ ασχημα. Η καποιος λαλακας κανει μπανιο και πλενει τα ποδια του καθε τριτο σαβατο η η κλεισουρα του δωματιου και η υγρασια ηταν ανυποφορες. παντως ειναι κριμα για το στουντιακι αυτο να μην προσεχει τον χωρο του.

Η τσατσα μια χαρα ευγενικη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
SOUTZ
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
21
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού