Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367818
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Προσωπικά θεωρώ την Σαντρα μια από τις πιο όμορφες κοπέλες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή στα studio της Αθήνας.
Ψηλή, μελαχρινή, με ίσια μακριά μαλλιά. Όμορφο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Πλούσιο φυσικότατο στήθος 3+, άπαιχτη περιφέρεια.
Ήδη την είχα τιμήσει μια φορά στο πρόσφατο παρελθόν με θετικές εντυπώσεις, και μιας και στις τελευταίες μου τσάρκες μου έκανε ιδιαιτέρα καλή εντύπωση, αποφάσισα μια δεύτερη συνεύρεση.

Πρώτος επισκέπτης της 3ης βάρδιας. Γνωστό το δωμάτιο, με ντουζιέρα τελευταίας τεχνολογίας, καθαρό ευρύχωρο σχετικά. Σύντομη είσοδος της Σαντρας.
Άρχισε να τρίβει το πλούσιο στήθος της στο σώμα μου και να με φιλάει στο λαιμό. Δέχτηκε με αναστεναγμούς απόλαυσης το πιπίλισμα στις ρώγες της για να ανταποδώσει και αυτή με την σειρά της. Χαδάκια και αγκάλιτσες για κάποια λεπτά, με ανταλλαγές γλειψιμάτων στο λαιμό. και στήθος. Λίγων λεπτών Ισπανική.
Αφού έβαλε το σκουφάκι ξεκίνησε το στοματικό. Θα μπορούσε καλυτέρα για να είμαστε ειλικρινής. Δεν ήταν ιδιεταιρα βαθύ, δεν ασχολήθηκε με την γύρω περιοχή.
Στο sexως η βελτίωση ήταν κατακόρυφη. Εξαιρετική συμμετοχή σε ότι στάση κάναμε, με αισθησιακές εκφράσεις του προσώπου, αναστεναγμούς και βογκητά, σφικτές αγκαλιές. Γλειψίματα, πεταχτά φιλάκια στο στόμα (όχι γλωσσόφιλα) και στις 3 στάσεις που ανταλλάξαμε (από επάνω-στάση του λωτού-ιεραποστολικό).

Έκατσε δίπλα μου μετά το τέλος και μιλήσαμε για λίγο, σε πολύ φιλικό κλίμα. Με ένα πεταχτό φιλάκι με χαιρέτησε και έφυγε, αφού με ευχαρίστησε.

Μια αξιόλογη συνεύρεση που με κανα-δυο πινελιές ακόμα μπορεί να γίνει κορυφαία.
Εστιάζω τα περιθώρια βελτίωσης στην μεγαλύτερη διάρκεια στα προκαταρκτικά και στο στοματικό. Αν αξιοποιήσει αυτά τα σημεία θεωρώ, οι μπορεί να γίνει μια από τις καλύτερες επιλογές, γιατί από εμφάνιση (κατά την ταπεινή μου άποψη) σκίζει……

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού