Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ελάχιστες πληροφορίες είχα για την Ελπίδα. Είχε τύχει να την δω πολύ παλιά σε μια τσάρκα στο Παιωνιου 10, και έκτοτε την είχα χάσει.
Μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες να την «συναρτήσω» σήμερα ήταν η τυχερή μου νύχτα.

Η Ελπίδα: Μεταξύ 25 και 30 όπως την έκοψα, κλασική νταρντάνα, με πλούσιο φυσικό στήθος, πληθωρική περιφέρεια. Μαύρα σπαστά μακριά μαλλιά, μέχρι την μέση περίπου. Συμπαθητικό πρόσωπο. Δεν δίστασα να περάσω.

Γνωστό το δωμάτιο από άλλες επισκέψεις, με ντουζιέρα, καθαρές πετσέτες, ένα αρκετα αξιοπρεπές δωμάτιο με λίγα λόγια.
Δεν άργησε να έλθει. Πολύ φιλική, έβγαλε το μαύρο μπουστάκι που φόραγε και εν συνεχεία το στριγκακι της για να μείνει μόνο με τις λευκές ψηλές μπότες που φορούσε. Έφερε το πλούσιο στήθος της στο στόμα μου και άρχισα το πιπίλισμα.
Έδειχνε να το απολαμβάνει, και άρχισε και αυτή με την σειρά της. Έγλυψε με ένταση τα αυτιά και το λαιμό μου, συνεχίζοντας με το ανάλογο γλείψιμο και στο στήθος μου και την κοιλιά μου. Ακολούθησε μια όχι και τόσο καλή ισπανική. Περιποιήθηκε την γενετική περιοχή και τα @@κια, και ξεκίνησε να γλύφει στον κορμό τον «μικρό Cheyenne” και αφού τοποθετήθηκε το απαραίτητο σκουφάκι, συνέχισε το κυρίως στοματικό. Καλό, deep throat, χωρίς χεριά.
Όλα αυτά που σας περιγράφω μέχρι τώρα, όμως δεν είχαν ιδιεταιρα μεγάλη χρονική διάρκεια.
Της ζήτησα να ανεβεί επάνω μου και ξεκίνησε το show. Δεκτική στα χάδια μου, συνεχίσαμε με την στάση του λωτού, και έπειτα με ιεραποστολικό για να μας βρει έτσι το τέλος, μιας και η αποχή 8 ημερών δεν ήταν ο καλύτερος δυνατόν σύμμαχος….

Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με χαϊδεύει και να μου μιλάει. Μου έκανε ιδιεταιρη εντύπωση η τρυφερότητα της, μιας και στην όλη διαδικασία, δεν είχε εμφανίσει τέτοιες «τάσεις». Με χάιδευε και με φιλούσε στο στήθος μου και ήταν αρκετα εκδηλωτική, τόσο που απόρησα…. Κάποια στιγμή χτύπησε το κουδούνι, σηκώθηκε, ντύθηκε, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα και έφυγε.

Μια παράξενη κατάθεση θα έλεγα. Φωτιά να πέσει να με κάψει, εάν έχω παράπονο από την κοπέλα. Έκανε ότι έπρεπε να κάνει. Προκαταρκτικά, καλό στοματικό, καλή συμμετοχή στο sex, κάτι όμως έλειπε το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω. Τίμησε το πενηντάρικο και σε καμιά περίπτωση δεν πέρασα άσχημα,.
Όμως δεν μπορώ να την κατατάξω στις κορυφαίες εμπειρίες μου, αλλά αξίζει άλλη μια ευκαιρία.
Δεν ξερώ αν έχει τύχει κάτι ανάλλαγο και σε εσάς………..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Ελπίδα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού