Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 368081
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεσημέρι Κυριακης και βόλτα για καφέ στο Γκάζι. Στο στόμα του λύκου, δηλαδή.
Πέρασμα από την οδό Κασσάνδρας, όπου στο «κάτω» ίδρυμα, είδα την Λαουρα που στην χθεσινή τσάρκα με είχε εντυπωσιάσει.
Ψηλή, μελαχρινή, ίσια μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, Ωραίες αναλογίες, με ΑΠΑΙΧΤΟ φυσικό στήθος 3+. Ντυμένη σε ένα δικτυωτό σύνολο που την κολάκευε αρκετα.
Κόσμο δεν είχε, και πέρασμα στο δωμάτιο. Δεν άργησε να έλθει.

Άρχισε με ελαφρά χαδάκια, και φιλάκια στον λαιμό με την ένταση και το πάθος, σταδιακά να αυξάνεται. Συνέχισε με περιποίηση στο σώμα, χάδια και γλειψίματα στο στήθος και τα αυτιά. Δεχόταν με ευχαρίστηση και τα δικά μου χάδια και γλειψίματα.
Το όλο σκηνικό, κράτησε για αρκετή ώρα, όταν σε κάποια στιγμή «χαμήλωσε» και μου ξεκίνησε ένα εξαιρετικό καραμελωμα στα @@κια με εξαιρετική τεχνική, με ταυτόχρονη ενασχόληση και με όλη την γύρω περιοχή.
Σταμάτησε πριν ακόμα ασχοληθεί με τον «μικρό Cheyenne” συνεχίζοντας τα άψογα προκαταρκτικά της. Εκ νέου μούλιασμα στα @@κια και τοποθέτηση προφυλακτικού για το «κυρίως» στοματικό, κάτι που έδειξε να το κατέχει αρκετά καλά.
Βαθύ, αισθησιακό, με χτυπήματα στην γλώσσα, μηδενική χρήση χεριών.
Ανέβηκε επάνω μου και η συμμετοχή της ήταν από τις καλύτερες, Πολύ καλό ροντέο, αναστεναγμοί και βογκητά ιδιεταιρα ερεθιστικοί, Γλειψίματα από πλευράς μου στο πλούσιο στήθος της, χωρίς και αυτή να είναι απαθής και συνέχιζε να ανταποδίδει.
Μου ζήτησε ιεραποστολικό και έτσι και έγινε. Στη ήδη εξαιρετική της συμμετοχή, προστέθηκαν και προστυχόλογα, για να συνεχίσουμε με δική της προτροπή στα όρθια, σε στάση «πισοκολητου», οπού το στήσιμο της ήταν άψογο με όλες τις απαραίτητες κλίσεις του σώματος της για την καλήτερη δυνατή διείσδυση..
Επιστροφή στο κρεβάτι στα τέσσερα.
Οι συνεχείς καταθέσεις των τελευταίων ημερών, και κάποια ψιλοιωσουλα που με ταλαιπωρούσε, είχαν σαν αποτέλεσμα να καθυστερώ αρκετα σχετικά με τα standards μου. Κανένα πρόβλημα για την Λαουρα, που έδειχνε να το απολαμβάνει.
Σταματήσαμε το sex και με ένα συνδυασμό προκαταρκτικών, καραμελωματος στα @@κια και στοματικού ηλθε το τέλος.

Έκατσε για λίγο στο δωμάτιο και ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες.
Μια πολύ καλή περίπτωση αποδείχτηκε η Λαουρα. Όμορφη κοπέλα, δεκτική σε ότι ζήτησα, υπομονετική, χωρίς κανένα ίχνος βιασύνης, και με πολύ καλή τεχνική σε ότι κάνει.
Πέρασα ένα πολύ ευχάριστο μεσημέρι. Η Λαουρα ήταν ένα πολύ «χορταστικό» πιάτο λίγο πριν την νηστεία…..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού