Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
24/03/2010. Η Ηρα η Τατάρα, είναι για ειδικά γούστα. Είναι για αυτούς που γουστάρουν η γυναίκα να γεμίζει το κρεβάτι. Εχει βυζάρες (4), σωματάρα και ποδάρες. Είναι αυτό που λέμε νταρντάνα στην κυριολεξια. Δεν είναι μικρούλα αλλά το σώμα της παρά τον σωματότυπο και τα κιλά είναι πολύ καλό και κρατιέται.
Ο χώρος πεντακάθαρος, όπως πάντα, με ντουζάκι του και τις πετσετούλες του. Μιά χαρά να φρεσκαριστείς και να κάνεις και την δουλειά της κοπέλας ευκολότερη.
Επί του πρακτέου τώρα, δεν είναι το unfucking believable sex αλλά κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει. Είναι χαμογελαστή με καλή διάθεση. Την πέφτει στον πέουλο και στούς φίλους του με φροντίδα και αγάπη και χωρίς να βιάζεται. Είναι απολαυστική να την γλύφεις στις βυζάρες και να την χουφτώνεις (και έχει μπόλικα να πιάσεις). Της αρέσει να την περιποιήσε και στο ανταποδίδει. Ήταν καθαρή - πεντακάθαρη και τις δύο φορές που ήρθε (ναι .. πήρα double) ήταν προηγουμένως μπανιαρισμένη και μοσχομυριστή. Το δερματάκι της δεν είναι μικρής κοπέλας και πρέπει να είχε ξυρίσει γάμπες την προηγούμενη μέρα, αλλά δεν χάλασε την συνολική εικόνα.
Θα ξαναπάω γιατί μου αρέσει αυτό το είδος γυναίκας και για την διαθεσή της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Ίρα Τατάρα
veneto
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
1.323
Πόντοι:
6.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού