Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352519
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καθιερωμένη βόλτα στη Βριλησσού και στάση στο 55 ξημερώματα Σαββάτου..

Ευγενέστατη η κυρία στην υπηρεσία και μας λεεί οτι έχει την Ρομίνα...Εδώ είμαστε λέω!
Την κοπέλα δεν την ειχα ξανασυναντήσει,είχα δει μόνο φωτογραφίες στο site και τα σχόλια συναγωνιστών...Όπως καταλαβαίνετε έψαχνα ευκαιρία να την πετύχω..
Ε με το που την βλέπω..μου έτρεξαν τα σάλια..
Ρε παιδιά οι φωτογραφίες την αδικούν..Τι θεσπέσιο κωλαράκι ειναι αυτο..για να μην πω για το βυζί..ΚΟΡΜΑΡΑ!
Απο φάτσα μέτρια πράγματα με ματάρες όμως..

Με το που μπαίνει στο δωμάτιο έρχεται όπως ήμουν όρθιος με το εσώρουχο και αρχίζει τα πιασιματάκια,τα χαδάκια,τα φιλάκια και τους αναστεναγμούς..Ήταν και η κωλαρα της στην κοιλιά μου(1.73 ειμαι ο καψερός)..Κούτσουρο ο δικός σου..Βγάζω εσωρουχο και ξεκινάει μια μέτρια προς καλή πίπα όπως ήταν καθιστή και έγω όρθιος..χωρίς όμως περιποίηση γυρω περιοχής.
Να μην τα πολυλογώ δεν άντεξα και της τον κάρφωσα ιεραποστολικά..ζουλώντας και πιπιλώντας τις μεγάλες βυζάρες της..συνέχεια στα τέσσερα όπου έπαιρνα μάτι στο μεγάλο καθρεφτη να πάλονται αυτά τα πανέμορφα μπαλκόνια μπρός-πίσω!!
Κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ εκτός απο την καλή της διάθεση..ήταν πως κάποια στιγμή που την σφυροκόπαγα στα 4...βγήκε το εργαλείο εκτός..Οπότε σταμάτησα χαζεύοντας τις 2 όμορφες τρυπούλες της..ε την ώρα που το έκανα αυτο άρχισε να παίζει με το μουνάκι της...
Άντε μετά να αντέξεις στο δωμάτιο πανω απο 10λεπτο..Στα επόμενα 3 λεπτά είχα καταθέσει..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού