Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 405437
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μιας και έμαθα ότι η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η τελευταία εβδομάδα της Αλινας στην Αθήνα, έτρεξα να προλάβω……
Σε αντίθεση με όλες τις άλλες φορές που έχουμε βρεθεί στο Δροσοπουλου 95, σήμερα μεσημεράκι Σαββάτου, καταφθάνω στο studio της οδού Βουρβαχη.
Ολομόναχος στο σαλόνι, πολύ ευγενικά η υπηρεσία με ρωτάει αν ξέρω την Αλινα, η οποία μεσ΄στην ώρα έρχεται.
Ήδη γνωριζόμαστε αρκετα καλα. Φιλακι , χαιρετισμός και είσοδος στο δωμάτιο.
Αρκετά σύντομα ηλθε. Με φοβερή διάθεση κρατώντας ένα μπουκαλάκι baby oil, μου λέει ναζιάρικα: «Σήμερα θέλω μασαζακι»…..
Χορεύοντας έβγαλε το λευκό μπουστάκι που φόραγε και σε συνέχεια το μικροσκοπικό στριγκάκι της,
Άρχισε ένα αμφίδρομο ρεσιτάλ προκαταρκτικών. Για πάρα πολύ ώρα γλειψίματα, ρουφήγματα στο σώμα, λαιμό και αυτιά. Αφεθηκε στις διαθέσεις μου και την έγλειψα από την κορυφή μεχρι τα νύχια. Ναζιάρικα γελακια και sexy αναστεναγμοί, σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας.
Ξαπλώνει μπρούμυτα, μου δίνει το λαδακι και μου ζητάει να της κάνω μασάζ.
Η επιθυμία της διαταγή ! Έβαλα τα δυνατά μου και θα πρέπει να τα κατάφερα μιας και οι αναστεναγμοί και τα βογγητα απόλαυσης από πλευράς της δεν σταματούσαν.
Με σταμάτησε με γύρισε ανάσκελα και έβαλε λαδακι στο πλούσιο στήθος της και τον «μικρό Cheyenne» και μια άνευ προηγουμένων ισπανική άρχισε. Δεν έχω λόγια να περιγράψω. Προκαταρκτικών συνέχεια με τους είδους ρυθμούς της έναρξης.
Στοματικό: Τι να λέω…. Μοναδική τεχνική, βαθύ, αισθησιακό, με άψογη χρήση της γλώσσας, καθόλου χέρια. Προκλητικές ματιές. Απορώ που δεν τελείωσα.
Ανέβηκε επάνω μου και ξεκινήσαμε το sex. Από τα καλυτέρα ever. Συνέχεια με στάση του λωτού, Την πήρα στα χέρια μου και συνεχίσαμε στα όρθια διπλα τον μεγάλο καθρέπτη. Συνέχεια και πάλι στα όρθια, αυτή την φορά με την Αλινα να πατάει στο πάτωμα έχοντας σηκωμένο ψηλά το ένα της πόδι.
Επιστροφή στο κρεβάτι και ιεραπστολικο. Ποναει η μέση μου ακόμα από το κουλούριασμα των ποδιών της γύρω μου. Δεν άντεξα παραπάνω…….
Παραδοξως δεν είχε χτυπήσει κουδουνι και έτσι για αρκετή ώρα καθίσαμε ξαπλωμένοι και μιλάγαμε για αρκετα θεματα. Καποια στιγμή, ντύθηκε με φίλησε, μου ευχήθηκε Καλό Πάσχα και έφυγε.

Δεν έχω λόγια για την Αλινα. Με έχει κερδίσει 100% όχι μόνο με τις υπηρεσίες της αλλά και με την συμπεριφορα της. Πρόσχαρη, γελαστή, πάντα με διάθεση, κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά μαζί της. Με εμένα, τουλαχιστον, τα καταφέρνει στο έπακρον, αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει το αντίθετο………

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
580
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού