Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367814
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ένας από τους σταθμούς της μεγάλης σημερινής τσάρκας ήταν και το ίδρυμα της οδού Κασσάνδρας, το «επάνω»
Η Ναταλι το κορίτσι που βρήκαμε. Εγκάρδιος χαιρετισμός, και μιας και δεν είχε και κόσμο λόγω του προχωρημένου της ώρας, αρκετή κουβέντα και πλακιτσα στο σαλόνι, μιας και γνωριζόμαστε αρκετα καλά, που όμως, έφερε σαν αποτέλεσμα το «ξύπνημα του “μικρού Cheyenne” και έτσι η είσοδος στο δωμάτιο ήταν αναπόφευκτη…..
Με πολύ διάθεση στο δωμάτιο η Ναταλι, σήμερα το ρεπερτόριο μας είχε πράγματα «έξω από τα συνηθισμένα».Αγκαλιαστήκαμε γονατιστοί στο κρεβάτι, αφού είχε βγάλει, σύντομα το sexy σύνολο που φορούσε και εκατέρωθεν φιλιά και γλειψίματα έλαβαν χώρα για αρκετή διάρκεια σε ένα αρκετα καλό gfe σκηνικό.. Χαμήλωσε προς τα κάτω και ξεκίνησε το στοματικό. Το γνωστό καλό στοματικό, με την περιποίηση όλης της γύρω περιοχής, αισθησιακό, βαθύ,
Ξάπλωσε ανάσκελα και ηρθε η σειρά μου για επιπλέον περιποίηση, Αφού την έγλυψα σε όλο της το σώμα, ξεκινήσαμε σε ιεραποστολικό το sex, Συνεχίσαμε με ιππασία και στάση του λωτού, μεταφερθήκαμε στο χείλος του κρεβατιού με την Ναταλι ξαπλωμένη και εμένα όρθιο σε ιεραποστολική στάση, για να την ξαναπάρω αγκαλιά και να στα όρθια να συνεχίσουμε την διαδικασία..
Επιστροφή στο κρεβάτι, πλαγιαστό και μετέπειτα στα τέσσερα.
Το τέλος ηρθε με εκ νέου υψηλού επιπέδου στοματικό.

Μιας και όπως είπα και πριν δεν είχε κόσμο, καθίσαμε αρκετή ώρα και μιλήσαμε για διάφορα θεματα. Με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα με καληνύχτισε και έφυγε.

Είναι μια κοπέλα που περνάω θαυμάσια μαζί της, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, η εμφάνιση της είναι πολύ κοντά στα standards της γυναίκας που μου αρέσει και φυσικά η συνευρέσεις μας θα έχουν συνέχεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού