Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824755
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά απο ολόκληρο κυνηγητό σε αλυσίδα 4 τουλάχιστον Studio (κάτι σαν Super Μαρκεt με αντίστοιχες πρακτικές) για μία συγκεκριμένη κοπέλα και απαγοητεύμενος ανηφόρισα προς το διαφημισμένο Φυλής 104. Ηξερα ότι ή βάρδια της Αντζελας είχε προ πολλού τελειώσει αλλά επειδή το επίπεδο της ποιότητας των κοριτσιών είναι αρκετά καλό ήλπιζα ότι θα πετύχω κάτι καλό. Αν και σχετικά αργά πρόσβαση στο πάρκινγκ αρκετά δύσκολη αλλά βρήκα τελικά μια θέση κάπου κοντά.
Πολύ καλή η μαντάμ μου εμφάνισε την Μαρίνα (ισχυρίζονται ότι είναι Τσέχα αλλά μάλλον Βουλγάρα την κόβω). Μικρή σχετικά αναμονή στο Νο 4. Η κοπέλα και λόγω του προχωρημένου ήταν κάπως σαν νυσταγμένη κάπως κουρασμένη κάτι τέλος πάντων που την καθυστερούσε να πάρει μπροστά. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις αλλά επειδή ήμουν και εξαντλημένος και απαγοητευμένος απο το κυνηγητό που προηγήθηκε το τέλος επήλθε με μπουκίτσι μετά απο επίμονη προσπάθεια απο μεριάς κοπέλας. Ξέχασα να πώ δύο σημαντικά πράγματα.
1ο στην αρχή της συνεύρεσης η κοπέλα με τελείως λάθος τρόπο προσπάθησε να μου φορέσει προφύλαξη οπότε να τονίσω για μία ακόμα φορά στην Αντζελα που θα διαβάσει την κριτική αυτή ότι η προπόνηση φέρνει την τελειότητα.
2ο Και μην ξέροντας πως να το εξομολογηθώ μάλλον το νιμού του κοριτσιού μύριζε μάλλον προς το δυσάρεστο και αυτό ήταν μέσα στις παραμέτρους που με χάλασαν. ΑNGY μήπως πρέπει να ξανατεστάρεις το κορίτσι σου; Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αν όχι στείλε μου PM.
Σαν προθυμία ειδικά στο τέλος θεωρώ ότι έχει την ίδια ή και καλύτερη με το καλύτερο CG που έχω δεί μέχρι σήμερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού