Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352516
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Απο τισ χειροτερες ΠΟΥ ΠΑΙΖουν ΕVER σε στυλ Βικτωρια απο πατση 40! ΠΗΓΑ 15 Μαρτη ΣΤΙΣ 3.. ΗΡΘΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.. ΑΦΟΥ ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΕ ΛΙΓΟ πηγε να βαλει ΚΑΠΟΤΑ..ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ..ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΕ.. ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΩ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗς ΛΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ? ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΩ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ τΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΜΟΥ ωστε να μου γινει ντουρος και σε τελευταια αναλυση δεν πηγα σε μπουρδελο σε στουντιο πηγα .χτυπαει η πορτα σε μια δοση ενω πριν ακουστηκε κουδουνι,τοτε η περιβοητη και καλα αστερι ρομινα σηκωθηκε να φυγειτης λεω τι κανεις μου λεει ειμαιεικοσι λεπτα πωσ γινεται με ενα λεπτο προκαταρκτικα και λιγο που μου τον επαιξε να περασε τοση ωρα?. ΑΡΚΕΤΑ..δεν σεβονται τιποτα .. το οτι εμεισ δουλευουμε 8 ωρες για να βγαλουμε 50 ευρω για αυτες ειναι τιποτα.. εγω το ειπα θα σε θαψω στο νετ.. οταν αρχισε να μου λεει οτι το κανω επιτηδες για να μεινω παραπανω ε μα καλα για χαιβανια μας περνουν? Με τα πολλα επειδη εχω ξαναπαει στο συγκεκριμενο στουντιο και ειναι συνηθως ετσι, με αυτο το στιλ συμπεριφερονται οι γυναικες λεω και να το διαγραψω τελείως και να μην ξαναπατησω σε αυτο και ειδικα στη ρομινα που ειναι για φτυσιμο ολο το μηνα..αυτα συντροφοι..εχουν κανει τα στουντιο μπουρδελα πολυτελειας με υπηρεσιες πολλες φορες χειροτερες απο τα μπουρδελα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού