Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351796
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα σε όλους!!
Καθυστεριμένη η κριτική μου, λόγω φόρτου εργασίας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα λοιπόν βρέθηκα έξω απο το 55. Έχωντας διαβάσει καλές κριτικές, αλλα και με καλές εντυπώσεις από τις φώτο της Κατερίνας, ανέβηκα τα σκαλιά χωρίς δισταγμό!!
Μου άνοιξε η ευγενεστάτη, χαμογελαστή κυρία του σπιτιού και με καλοσόρισε! «εχουμε τη Κατερίνα! Την γνωρίζετε??» προλόγισε, για να πώ ότι έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά! «είναι μια δροσερή, νέα και χαμογελαστή κοπέλα!» είπε και εμφανίστηκε η Κατερίνα, γελώντας!! Φορούσε ψιλοτάκουνες γόβες, τα γυαλάκια της και ένα ακρος αισθησιακό κορμάκι. Δεν σκέφτηκα τίποτα επέλεξα το πρόγραμμα μου και πέρασα στο… γαλάζιο δωμάτιο.

Μικρή αναμονή και εμφανίστηκε χορέυοντας και τραγουδώντας η χαμογελαστή Κατερίνα!! Αφού κουβεντιάσαμε λιγάκι, έβγαλε τα γυαλάκια της και ξεκίνησε να χορεύει πάνω στο κορμί μου… ήταν η ομορφότερη εμπειρία.. Πάθος, ένταση και ερωτισμός! Βελούδινο δέρμα, κορμί καταπληκτικό, αψεγάδιαστο και μοσχομύριζε σε κάθε γωνιά του κορμιού της! Ξεκίνησε ένα καταπληκτικό στοματικό, ενώ μου χάριζε υπέροχη θέα.. από το γατάκι της.. Με ένα περίεργο, υπέροχο και μοναδικό τρόπο, τύλιγε συνεχώς α πόδια της στο κορμί μου! Πίστευτη ευληγισία..
Με δική της πρωτοβουλία, ανέβηκε από πάνω και ξεκίνησε ένα δυνατό καβαλήκεμα!! Γυρήσαμε σε ιεραποστολική στάση… χάδια και γλύψιμο, βρωμόλογα, τυλιγόταν γύρω μου....παρασέρνοντας με σε ένα δυνατό, άκρος αισθησιακό ρυθμό..

Κάπως έτσι ήρθε και το τελος, με το χωροχρόνο να επιστρέφει… στη πραγματικότητα. Κουβεντιάσαμε λίγο ακόμα, με ρώτησε ανα ε΄χω ακούσει καλά ή κακά σχόλια… Μου είπες Κατερινάκι, ότι σου μιλάνε όμορφα, σε κάνει να νιώθεις όμορφη γιατί αυτό βγαίνει από μέσα σου.. Το ίδιο κάνεις και εσύ!! Με το χαμόγελο, τη τσαχπινιά και τον αισθησιασμό σου παρασέρνεςι τον παρτενέρ σε ένα απίστευτο ταξίδι………………και εγώ θα ξανάρθω σίγουρα!!1
Σ ευχαριστώ για τον υπέροχο χρόνο που μου χάρισες!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!! Φιλάκια… όπου και όπως τα θές!

Ps. Επισυμαίνω, ότι η κριτική υποκειται σε προσωπικά κριτήρια, καθαρά υποκειμενικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
53
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού