Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Sex Studio 64507
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
μετα απο πολλες αναζητησεις και εντελως τυχαια επισκεπτομενος το ιδρυμα της ιακχου συναντησα υστερα απο πολυ καιρο την νατασα με την πεταλουδα την ειχα αναζητησει και στο αγιου μελετιου 37 οπου με αντιμετωπισαν με αγενεια χωρις να μου δωσουν πληροφοριες. φυσικα περασα στο δωματιο και υστερα απο λιγο μπηκε μεσα η νατασα. για οσους δεν την ξερουν προκειται για μια μελαχρινη με πανεμορφο και γλυκο χαμογελο και σαρκωδη χειλη πανεμορφο προσωπο κορμι με απιστευτες καμπυλες που σου χαριζει απιστευτη ηδονη οποια σταση και να διαλεξεις. επιδερμιδα βελουδινη στηθος απολυτως φυσικο και πλουσιο λεπτη μεση και απιστευτα οπισθια οπου στην αρχη τους υπαρχει η χαρακτιριστικη πεταλουδα ταττου.
στο πρακτικο μερος απιστευτα προκαταρκτικα με φιλακια στο κορμι και χαδια παντου συνεχιζοντας με ενα αργο βαθυ στοματικο με γλωσσα να σε κανει να λιωνεις και στη συνεχεια σταση ιεραποστολικη με τα ποδια σε καθε γωνια ανοικτα και ψηλα και τη νατασα να συμετεχει με σιγανα βογκητα για να φτασω στην τελεια ολοκληρωση με την νατασα στα τεσσερα και θαυμαζοντας τα απιστευτα οπισθια της με τελεια εφαρμογη του πεους μου μεσα τους. μετα την ολοκληρωση ακολουθησαν παλι καποια φιλακια ελαφρια συζητηση εκανα το ντους μου και ολα τελεια.
ανυπομονω να την ξανα επισκευτω .
η τσατσα ηταν η κυρια φωτεινη που την ειχα συναντηση να δουλευει μαζι μετην νατασα παλι στο αγιου μελετιου, ευγενεστατη και εξυπηρετικη κυρια.
με το παρκιν δεν ειχα προβλημα και η τιμη μπορω να πω ηταν και λιγη συγκρητικα με το ποσο καλα περασα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού