Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351797
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Οι ορεξούλες μου με οδήγησαν τυφλά στο όρος της ηδονής και του αγοραίου έρωτα...και μετά από μια σύντομη περιπλάνηση στα "ιδρύματα" κατέληξα στο εν λόγω "ίδρυμα", σε ένα από τα standarάκια μου.
Εγκυκλοπαιδικά, για όσους δεν γνωρίζουν την Αλέξια: ξανθοκόκκινη κόμη, μεγάλα, αμυγδαλόσχημα, γαλαζοπράσινα μάτια, σχετικά ψηλή με ωραίο θηλυκό σώμα (κατ' εμέ)...
Στο σαλόνι εμφανίστηκε με ένα συνολάκι στις αποχρώσεις του μαύρου και του μωβ... αρκετά σέξυ εμφάνιση τολμώ να πω...
Με αυτά και αυτά, και μετά από μια σύντομη φλασιά νοσταλγίας των παλιών καλών ημερών, έδωσα το απλό παράβολο στην ευγενική υπηρεσία, η οποία μου υπέδειξε το δωμάτιο... Το δωμάτιο, όπως το θυμόμουν...Με τους καθρέπτες του, τον νιπτήρα του, την τηλεορασούλα του με εκπαιδευτικά προγράμματα και φαινομενικά καθαρό...
Στα υπόλοιπα... καλά προκαταρκτικά (χαδάκια στο αθώο κορμάκι μου και κάποια τριψιματάκια). Μόλις "αναστήθηκα", καποτίδιο και πολύ καλό στοματικό με εναλλαγές deep throat...! Στησίματα πολύ καλά με αρκετές αλλαγές στάσεων... τελείωμα με τον "Pitsiriko1" σε ρόλο ιεραποστόλου να κηρύττει!
Μετά την πράξη ακολούθησε κουβεντούλα και γενικά επικράτησε κλίμα gfe...

Αχχχχ... μετά από αυτό θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές... και καπάκι είδα και το 57 και δεν άντεξα! Μια μπύρα από τη σαντουιτσερί παρά δίπλα ήρθε και έδεσε!

Υ.Γ.Στο parking βάζω 7 μόνο και μόνο γιατί για να προσεγγίσεις το "ίδρυμα" πρέπει να κάνεις περίεργα τσαλιμάκια ανάμεσα στα παρκαρισμένα αμάξια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Pitsirikos1
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Νοε 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
109
Likes:
75
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού