Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351797
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο εν"λόγω στούντιο για 2η φορά, περασμένες δώδεκα, πριν από μερικές μέρες.Ευγενική υποδοχή και παρουσία ενός συναγωνιστή εμφανίζεται η Κατερίνα.Ευτυχώς, ο συναγωνιστής αποχώρησε, οπότε μπόρεσα να περάσω στα ενδότερα.Μετά από αναμονή λίγων λεπτών εμφανίζεται το Κατερινάκι, ντυμένο στα μαύρα κ με γυαλιά (κάτι το οποίο με έφτιαξε αφάνταστα) όλο νάζι κ τσαχπινιά.
Όταν ξεντύθηκε, διαπίστωσα, ότι πρόκειται για πολύ όμορφη κοπέλα.Πολύ ωραίο πρόσωπο κ σώμα.Απαλό δέρμα, σα μωρού, πολύ ωραίο κ φυσικό στήθος.Και κυρίως ένα γκαβλιάρικο μουνάκι, καλοξυρισμένο που με προκαλούσε να παίξω μαζί του.
Στο κυρίως πιάτο είχε πολύ καλή συμμετοχή, χωρίς να βιάζεται και με εναλλαγές στάσεων, χωρίς να δυσανασχετεί.Αρκετά καλή πίπα, ωραίο στήσιμο στα τέσσερα και καλό καβάλημα, όταν ήρθε από πάνω ( όλα αυτά είναι υποκειμενικά ), όπου και τελείωσα.Το μόνο που με χάλασε λιγάκι ήταν, ότι δε μπόρεσα να παίξω με το μουνάκι της, όπως θα ήθελα.Τραβιόταν, όταν προσπαθούσα να ρουφίξω την κλειτορίδα της.
Πάντως, έφυγα ανακουφισμένος κι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της Κατερίνας, την οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα.Σίγουρα, θα ξανασυναντηθώ μαζί της με την πρώτη ευκαιρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Manager69
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
906
Πόντοι:
1.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού