Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 159767
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τριτη βραδ υ λοιπον μετα τις 12 με εβγαλε ο δρομος μου στο εν λογω πορνειο γιατι ειχα ορεξη να καρφωσω την Σαρα.Πληροφορουμε λοιπον απο τον τσατσα οτι το κοριτσι ελειπε.Βρεθηκε ομως παναξια αντικαταστατης που ακουει στο ονομα Λουσυ.



Η Λουσυ λοιπον ειναι ενα απιστευτα καβλιαρικο ξανθο μωρο απο τσεχια,πορνοθερμοκηπιο η χωρα, με απιστευτο σφιχτο και ολοστρογγυλο κωλαρακι και με εκπληκτικους φυσικους βυζους νουμερο 3 που κοιτουν τον θεο και ειναι απο τα πιο σφιχτα και στητα βυζια που βρισκεις στην πιατσα.



Στο δωματιο τωρα,ειναι πολυ φιλικη και χαμογελαστη χωρις να λλει οχι σε πολλες αλλαγες στασεων.

Αρχιζει λοιπον με ενα βαρβατο αρχιδογλειψιμο,τεχνη που κατεχει πολυ καλα,χωρις ομως να φτανει τα επιπεδα της Σαρας, και αφου φορεσει το σκουφο συνεχιζει με εν παρα πολυ καλο στριφογυριστο τσιμπουκι το οποιο εναλλασει με πιπιλισμα μπαλωων και παλι τσιμπουκι ενω ελευθερα ο πελατης ασχολειται με το ποσα δαχτυλα μπαινουν σε αυτο το θεσπεσιο μουνακι.Στο τριτο την ακουσε,για λιγο,μετα της αρεσε.Στα σρνητικα οτι δεν θελει να της πειραζουμε τον κωλο,ουτε χαδια απο εξω.





στη συνεχεια με καβαλει και αρχιζει να χοροπηδαει ολο λυσσα...επειτα την σηκωνω στα ορθια,μετα απο λιγο την ακουμπαω σε ενα πεζουλι που εχει στο δωματιο με τα ποδια της στους ωμους μου,μετα εκεινη ανασκελα στο κρεββατι,μετα στα 4 και στο τελος ενα εκπληκτικο χυσιμο με εκεινη ξαπλα και εμενα απο πανω να της εχω βουτηξει τα παπαρια στο στομα και να παιζω με το μουνι της ενω μου τραβουσε μαλακια.

Αυτο δεν ηταν γαμησι...υπερπαραγωγη ηταν.



Συμπερασμα:πολυ ομορφο κοριτσι που δεν λεει οχι σχεδον σε τιποτα,δεν βιαζεται καθολου,συμμετεχει αριστα με φωνες χαδια κλπ.



Η Σαρα παντως αν και πιο σιτεμενη με καβλωσε περισσοτερο.

τιμη 60€----καταστραφηκα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2008
Όνομα κοπέλας
Λούσυ
Τιμημένος
Εγγραφή:
7 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
19
Πόντοι:
6.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού