Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155535
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είχα ψηθεί βλέποντας στην σελίδα τους ότι Κυριακή 21/02 στην 2η βάρδια τους ήταν αυτο το Συριανό ξανθολουκουμάκι η Κάτια. Ξεκινάω και φθάνω γύρω στις 10:45 και περίμενα υπομονετικά κανά μισάωρο. Τελικά βγαίνει βγαίνει η τσατσά και παρουσιάζει μια άλλη κοπέλλα που την είπε Λάουρα (Μάλλον η Μόνικα απο τις φωτό).
Αρχικά ψιλοαπαγοητεύτηκα. Ομως επειδή ήταν μελαχρινακι με όμορφο προσωπάκι και αδύνατο σχετικά σωματάκι και καλό βυζάκι 3αρι- 3,5άρι αποφάσισα να κάνω την επιδρομή. Σημείωση αντίθετα με τους περισσότερους τα όμορφα μελαχρινάκια είναι πάντα ο αγαπημένος τύπος γυναίκας με πολύ λευκό και απαλό δέρμα που προτιμώ. Δίνω 100 στην τσατσά για φούλ + παραπάνω χρόνο και περνάω στα ενδότερα.
Στο προκείμενο καλά προκαταρκτικά με καλό και πολύ Deep και στη συνέχεια με καλούς ρυθμούς σε ιεραποστολικό - reverse cowgirl - cowgirl και στην στάση κουτάλι με πολύ μα πάρα πολύ έντονο σφυροκόπημα επήλθε το τέλος. Δύο πραγματάκια με ψιλοχαλάσανε 1ο που πήγε να βάλει τελείως λάθος το προφυλακτικό και της λέω άσε θα το βάλω εγώ και 2ο επειδή δυσανασχέτησε όταν άλλαξα προφυλακτικό προς το τέλος, της εξήγησα όμως ότι αλλάζω κούκλα μου επειδή είσαι πολύ στεγνή και δεν θα θέλες να σπάσει λόγω τριβής όπως και εγώ και ησύχασε.
Γενικά ήταν πολύ καλά και μπορεί να την ξανατιμήσω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού