Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σε συνεχεια της βολτας και μετα απο την καταθεση στο στουντιο στη Βριλησσου 55, πηγα απο το Γκαζι να παιξει και αλλο λιγο το ματι γιατι καταθεσαμε αλλα δεν χορτασαμε..!

Βασικα μπηκα στην αρχη στο Σπυρου Πατση 40 αλλα η τσατσα μου ειπε οτι γινεται η αλλαγη της βαρδιας και να περασω σε κανα τεταρτο. Εκανα την τσαρκα μου λοιπον και κατα τις 12 παρα περναω ξανα απο το εν λογω στουντιο.

Περιμενα να ειναι η Βικτωρια που ειχα ξαναπαει τις προαλλες και γουσταρα, αλλα δεν ειχα δει στο ιντερνετ ποια δουλευε και ετσι πηγαινα καπως στα τυφλα..!

Με το που μπαινω μεσα ηταν και αλλοι στο σαλονι και περιμεναν, ενω η κοπελα ηταν στο δωματιο.

Με τα πολλα, βγαινει εξω με κατι μποτες ενα μετρο, με αερα πορνοσταρ γκομενας και μας καλησπεριζει! Βγαινει και η τσατσα να πει το παραμυθι.

Οι αλλοι φιλοι την εκαναν αλλα εγω ειπα να παρω το προγραμμα των 50 να δοκιμασω μιας και αλλα λεφτα δεν επαιζαν.

Η γκομενα ειναι αρκετα καλη στο προσωπο, εχει ενα σκουλαρικι πανω απο το χειλος και εχει ενα βλεμμα υπερ προστυχο. Το σωμα της ειναι λεπτο, χωρις παχακια κτλ, και γενικοτερα ειναι μια σεξουαλα οπως την παρουσιασε χαρακτηριστικα η τσατσα! ( κοντεψα να βαλω τα γελια οταν το ακουσα απο αμηχανια αλλα η γκομενα οντως ειναι ετσι )

Ερχεται στο δωματιο λοιπον, εγω ετοιμος αν και ψιλο αγχωμενος καθως δεν ηθελα να τελειωσω νωρις.

Τυπικοτατη, με τις καλησπερες της και τα χαμογελα της, σκαει στο κρεβατι και μου δινει ενα φιλακι στο μαγουλο και αρχισε να με χαιδευει στο σωμα αρκετα απαλα και αισθησιακα, ωσπου κατεβηκε σιγα σιγα για να ξεκινησει το εργο της...

Η πιπα της αρκετα καλη με σχετικα πολλα υγρα και ποτε εβαζε χερι ποτε οχι, και εκει που γουσταρα ειναι οτι εριχνε προστυχες ματιες κατα την διαρκεια! Επισης ειχε αρκετο κραγιον στα χειλια της και εγλειφε το πουτσοκεφαλο οπως στις ταινιες ( οχι οτι δινει τιποτα παραπανω αισθηση αυτο αλλα οπτικα ειναι κατι που γουσταρα απο παντα )

Στο γαμησι πολυ καλη με κραυγες και να γλειφει τα δαχτυλα της και να δειχνει οτι γουσταρει αυτο που κανει αρκετα. Ελεγε και προστυχολογα που και που και αντεχε στο καρφωμα καθως ειχα δυναμεις και ηθελα να κανω ενα ωραιο γαμησι!

Σε γενικες γραμμες ειχε αρκετα καλη συμμετοχη και δεν παραπονεθηκε για τιποτα, χαιδευα τις ρωγες της και της εγλειψα κιολας πεταχτα φιλακια στο λαιμο, της εγλειψα και τα δαχτυλα του χεριου οπως την επαιρνα, με αποκορυφωμα οταν εβαλε τα ποδια της πανω στο στερνο μου πραγμα που με εκανε να καβλωσω πολυ!

Τελειωσα παλι σε ιεραποστολικη σταση ( η πιο πατροπαραδοτη αλλα η αγαπημενη μου ! ) αφου ετσι οπως πηδιομασταν η γκομενα αρχισε να μου τριβει τις ρωγες με τις νυχαρες της ( πολυ προσεγμενα τα νυχια και στα ποδια και στα χερια ) και εκει εχυσα και πραγματικα το ευχαριστηθηκα!!

Γενικα πιστευω αξιζει τα λεφτα της και αν γουσταρει καποιος μια πολυ ωραια γκομενα με αερατη συμπεριφορα τοτε αξιζει να την δοκιμασει και πιστευω δεν θα χασει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Μέλος
Εγγραφή:
19 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού