Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Από ότι μου είπε ο ευγενέστατος κύριος στην υποδοχή, η Κατερίνα είναι καινούρια στο εν λόγω στούντιο και θα δουλεύει Παρασκευές βράδυ. Από ότι μου είπε η ίδια δουλεύει και Βριλλησού.
Η Κατερίνα είναι ένα πανέμορφο, ψηλό, μαυρόμάλικο κορίτσι από Τσεχία. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά και τα γυαλία που συνόδευαν την "στολή" της εκείνο το βράδυ με "έφτιαξαν". Βέβαια για τους λάτρεις των έξτρα... δεν κάνει. Εμένα αυτό δεν με χάλασε και μπήκα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Άργησε αρκετά (βέβαια το φαντάστηκα, αφού είχε πελάτη πριν από μένα), αλλά με αποζημίωσε.
Καμία βιασύνη. Κάναμε 2 τσιγάρα παρέα, κουβεντούλα για μουσική, clubbing και διάφορα άλλα. Της αρέσει η κουβέντα και με έκανε να αισθάνομαι ότι συζητάω με το κορίτσι μου. Όλη αυτήν την ώρα που ξαπλωμένοι συζητούσαμε αυτή ήταν κολημένη πάνω μου και είμουν σούπερ-ντούρος αρκετή ώρα πριν αρχίσει η "επαφή". "Αβίαστα" και στην επαφή. Αργή, καλή πίπα, με ιδιαίτερη "προσοχή" στο αρχ@@@, ανέβηκε πάνω, την πήρα στα 4 και τελείωσα σε "ιεραποστολικό". Έφυγε πατημένη όταν τελειώσαμε, αλλά το βρίσκω φυσιολογικό καθώς ειχε αράξει αρκετή ώρα.
Καλό κορίτσι. Αφού επισκεφτώ καποιες "σταρ" του χώρου που έχω απωθημένο (χεχε) θα την ξαναεπισκεφτώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού