Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκεψη το απογευμα σημερα(Κ. Δευτερα), για να δω απο κοντα την Σοφια, που μου αρεσε απο τις φωτο που ειχα δει.Στο σαλονι που ηλθε με ευγενεια ειδα μια ψηλη,μελαχροινη γυναικα με Ασιατικα χαρακτηριστικα και φυσικο στηθος... σαν παρουσια γενικα μου αρεσε καθοτι διαθετει τα σχετικα πιασιματακια της διχως να ξεφευγει το σωμα της απο το κανονικο βαρος,ηλικιας γυρω στα 33-36 την υπολογισα περιπου και περνωντας το απλο προγραμμα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου.Ηλθε σχετικα αμεσως στο δωματιο και ενω ανταλαξαμε δυο τρεις κουβεντες, η κοπελα ξεκινησε να με φιλαει και να με χαιδευει στο στηθος μου και να κατεβαινει σιγα-σιγα προς τα κατω βαζοντας μου εντεχνα το σκουφο και ξεκινωντας βαζοντας τον μεσα στις βυζαρες της και μετα ενα ωραιο στοματικο συνδυασμου γλωσσας και παιζοντας τον Παιχτουρα μου με τα χερια της και να με κοιταζει στα ματια προσφεροντας μου αγρια ηδονη...ταυτοχρονα εγω την χτυπουσα στα κωλομερια της και την παροτρυνα με την ερωτικη μου λεκτικη διαλεκτο..πω..πω τι μουναρα εισαι και τι τσιμπουκι ειναι αυτο που μου κανεις κοριτσι μου, (φυσικα το μονο ασχημο ηταν οτι δεν εγλειψε τις μπαλαρες μου.. αλλα ποσως με απασχολουσε).... η γκομενα με αυτα που τις ελεγα τα πιστευε... και μου χτυπουσε ωραιο στοματικο και τον τιναζε στην γλωσσα της...με ειχε κανει πυραυλοκινητο jet και δεν αντεχα αλλο και της λεω...ελα τωρα να το καβαλησεις κοριτσαρα μου και ανεβαινει απο πανω μου και αρχιναει ενα απιστευτο ροντεο και να φωναζει...σε γαμαει η πουτανα σου... και να της λεω μουναρα μου εισαι το κατι αλλο και δεν θα χυσω αμεσως θα κρατηθω να απολαυσω το θεσπεσιο και υπεροχο μουνι σου....και στο καπακι την στηνω στα τεσσερα και αρχισα σε θεση οδηγου να την σφυροκοπω κρατωνας με τα χερια μου τα κωλομερια της για να ελεγχω την κατασταση...αυτη βογγουσε συνεχεια και φωναζε(ευτυχως που δεν υπηρχε κοσμος στο στουντιο την στιγμη εκεινη)..τι γαμησι ειναι αυτο που μου κανεις, με φτιαχνεις αφανταστα..απο την εμπειρια που εχω στις γυναικες καταλαβαινα οτι ειχε και αυτη πραγματικη συμμετοχη... το βγαζω εξω τον Παιχτουρα και της τον χωνω πλαγιαστα και να πιανω τις βυζαρες της που ειναι λιγο πεσμενες αλλα φυσικες και δεν με χαλαγε που δεν ηταν απολυτα στητες(μην τα θελουμε και ολα δικα μας)...στο πλαγιαστο συνεχισα για κανενα διλεπτο και σαν τον κοκορα τελειωσα. Προσθεσα ετην ερωτικη μου ζωη μια πολυ ομορφη και αξιολογη εμπειρια.Εχει χρονια στην Ελλαδα και τα Ελληνικα τα μιλουσε σε καλο επιπεδο..αυτο το αναφερω γιατι μου αρεσε που ειχε και αυτη συμμετοχη στην διαρκεια του πηδηματος με το να μου μιλαει και αυτη....Εφυγα ευχαριστημενος που την γνωρισα...γιατι διαπιστωσα ευγενεια και καλη διαθεση στο δωματιο μεσα....θα την εχω στα υποψη διχως ομως να αποτελει τις πρωτες επιλογες μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια