Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα δει την Πολινα σε μια από τις παλιότερες τσάρκες μου και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Σήμερα λοιπόν, αποφάσισα να έχω μια ποιο στενή γνωριμία μαζί της.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα καταφθάνω. Πολύ ευγενικός ο κύριος επί της υποδοχής με περνάει στο σαλόνι και μου μιλάει για την Πολίνα και τα προγράμματα της.
Νεαρή, καστανόξανθη με ίσια μακριά μαλλιά, αφέλιες, ωραίο σωμα, γλυκο μουτράκι, ωραίο περιφέρεια. Εκ Ρουμανίας κατά δήλωση.
Πέρασα στο δωμάτιο και μετά από λίγο ηλθε και το κορίτσι.
Με καλησπέρισε, με σπαστά Ελληνικά και αφού δεν ξέρει καλά την γλώσσα μας τα περιθώρια για κουβέντα ήταν μικρά. Έτσι άρχισε η δράση.

Άρχισε να μου χαϊδεύει πολύ τρυφερά το σώμα μου και τον «μικρό Cheyenne”
Συνέχισε με πολύ τρυφερά φιλιά στα αυτιά καις τον λαιμό μου.
Σηκώθηκε όρθια μπροστά μου και έβγαλε το συνολάκι που φορούσε αποκαλύπτοντας πλήρως το ωραίο της σώμα. Συνέχισε με φιλιά και πιπιλίσματα στο στήθος μου. Την σταμάτησα και ανταπέδωσα την περιποίηση, με ανάλογα φιλιά και γλειψίματα και χάδια στην «ευαίσθητη περιοχή» που δεχόταν αδιαμαρτύρητα.
Τοποθέτηση σκούφου και έναρξη στοματικού. Αρκετά καλού με κάποια περιθώρια βελτίωσης. Δεν χρησιμοποιούσε χέρια, αρκετα καλή τεχνική, όμως δεν ήταν ιδιεταιρα βαθύ και δεν ασχολήθηκε με την γύρω περιοχή.

Πολύ καλή στο sex, ξεκινώντας με την Πολίνα από επάνω. Έδειχνε να απολαμβάνει ιδιεταιρα τα χάδια μου στο στήθος της μιας και οι ρώγες της είχαν σκληρηνει αισθητα. Συνεχεια με στάση του λωτού για να ακολουθήσει ιεραποστολικό.
Πολύ καλή συμμετοχή, με εξαιρετικά αληθοφανής αναστεναγμούς και βογκητά και έντονες εκφράσεις του προσώπου, ιδιεταιρα όταν την φιλούσα στον λαιμό και της έγλειφα το στήθος. Γύρισμα στα τέσσερα, όπου με πολύ καλό στήσιμο και κουνήματα απο πλευράς της ηλθε το τέλος. Παρότι το «υγρό πυρ» είχε εκτοξευτεί δεν σταμάτησε να κουνιέται κοιτώντας με πολύ νάζι.

Χαμογελώντας ντύθηκε, με ρώτησε στα αγγλικά ένα έμεινα ευχαριστημένος και αποχώρησε δίνοντας μου ένα πεταχτό φιλάκι.

Μια αρκετα αξιόλογη περίπτωση η Πολίνα. Νεαρή όμορφη κοπέλα με διάθεση στο δωμάτιο και αρκετα καλή συμμετοχή. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης που άμα τα αξιοποιήσει θεωρώ ότι θα είναι ένα από τα δυνατότερα ονόματα στον χώρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Πολίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια