Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403831
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα στην δουλειά αποφάσισα να κατηφορίσω στο αγαπημένο μου στουντιάκι, αυτό της Β19. Δούλευε η Λάουρα την οποία έχω τιμήσει άλλη μια φορά στο παρελθόν. Αν και σπάνια πηγαίνω με την ίδια για δεύτερη φορά, οι απανωτές ήττες που έχω φάει μέσα στο 2010 με έκαναν να αναζητήσω την αγαπημένη μας τρελοκοτσιδού που είναι στανταράκι.
Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, η Λάουρα είναι ρωσίδα, 1,65 ξανθιά γαλανομάτα με γλυκό προσωπάκι και ένα σώμα σαν να το έχει σμιλέψει ο Φειδίας. Δυομισάρι φυσικό και στητό στήθος, κωλαράκι άπαικτο και δέρμα που νομίζεις ότι χαϊδεύεις μετάξι.
Στο δωμάτιο ξεκίνησε χωρίς βιασύνες με φιλιά και χάδια παντού, πρόσωπο, λαιμό, στήθος, κοιλιά, μηρούς. Γλείψιμο στα @@ μέχρι που μουλιάσανε. Στην συνέχεια αφού μου έβαλε το προφυλακτικό με το στόμα, ξεκίνησε ένα στοματικό από τα κορυφαία. Στο δίλεπτο ένιωσα την επιθυμία να καταθέσω στο στοματάκι της αλλά τραβήχτηκα. Την έβαλα να κάτσει πάνω μου. Άρχισε μια ιππασία άνευ προηγουμένου. Η γυναίκα το έχει. Είχα τέτοιες καύλες που δεν το έβλεπα να το κρατάω για πολύ. Βλέποντας την επερχόμενη εκσπερμάτιση ξανατραβήχτηκα και την έβαλα να κάτσει στα 4 γνωρίζοντας τώρα ότι αυτή θα είναι και η τελευταία μας στάση. Περιττό να πω ότι έχυσα χωρίς να χάσω την στύση μου. Συνέχισα λίγο και ένιωσα να μου ξανασηκώνεται για τα καλά χωρίς να τον έχω βγάλει έξω. Ωστόσο σκέφτηκα ότι αν το συνέχιζα θα τράβαγε τουλάχιστον κανά τέταρτο ακόμα, και δεν ήθελα να κάνω αυτήν την απατεωνίτσα στο Λαουράκι που μου φέρθηκε τόσο όμορφα. Είχαμε ακούσει και το κουδούνι 1,2 φορές…. Σε όλη την διάρκεια της συνουσίας έβγαζε κάτι βογκητά που καυλώνουν ακόμα και ανίκανο (αν υποκρινόταν πάντως, το έκανε πολύ πειστικά). Το δωμάτιο και η υπηρεσία άψογα όπως πάντα. Αν μπορούσα θα έβαζα 10 σε όλα, ακόμα και στο πάρκινγκ γιατί πάω με μηχανή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
88
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού