Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρέπει να σημειώσω :
1. Το κορίτσι, για όσους δεν το ξέρουν είναι Ξανθό, ψηλό (1.70+), αδύνατο όσο πρέπει (διατηρεί καλά τις ερωτολαβές του), σφιχτό κορμί, γυμνασμένο, με βυζάκι 2αράκι φυσικό. Βάζω 7 στην εμφάνιση γιατί, άν ήταν μελαχρινή και με 3άρι βυζάκι φυσικό θα της έβαζα 9.
2. Το είχα κάνει τεστ πριν 3-4 μήνες (όταν είχε πρωτοεμφανιστεί) και το είχα θάψει (δικαιολογημένα τότε)
3. Το δοκίμασα ξανά και μπορώ να πω, ότι έχει βελτιωθεί απίστευτα. Δικαιούται να μπεί ψηλά στη λίστα που ξαναφτιάχνω (χε χε χε )
4. Το κορίτσι είναι φρέσκο, χαμογελαστό, ευδιάθετο και μου έβγαλε πολύ gfe, αν και δεν με θυμότανε.
5. Εχω την εντύπωση πως αν γνωριστούμε καλύτερα θα περάσουμε τακαπληκτικά !
6. Μιλήσαμε, χαμουραμπί για κανά δεκάλεπτο και πεοθηλασμός ικανοποιητικός (που πέρνει και καθοδήγηση και βελτίωση), σεξάκι χαλαρό στην αρχή με εναλλαγές στάσεων, με επιτάχυνση στο τέλος και άγριο σφυροκόπημα στα 4, όπου και μετά απο κανά 10λεπτο συνολικά το παιχνίδι έληξε. Κουβεντούλα για λίγα λεπτά φιλάκια, αγκαλίτσες, ξανά φιλάκια και χαμογελαστό το κορίτσι έφυγε για δουλειά (χαχαχαχαχα).
7. Συνολικά κατανάλωσα 25 περιπου λεπτά σε αυτή τη συνεύρεση. Πλήρωσα 70 ευρά και έφυγα χαμογελαστός, τραγουδώντας (These boots are made for walikig - N. Sinatra)
8. Εχω εγώ ένα κόλλημα, που δυσκολευομαι να το ξεπεράσω και αυτό με κάνει κάπως συγκρατημένο. Οποια αγόρια όμως δεν έχουν το δικό μου κόλλημα, θα περάσουν υπέροχα με το αγγελάκι αυτό.
9. Τέλος, αν και είχα καιρό να γράψω κριτική, αποφάσισα να ξαναγράψω, γιατί μετά απο τη σημερινή συνάντηση, έννοιωσα οτι στη προηγούμενη κριτική μου, για την ίδια κοπέλα , πως την είχα αδικήσει. Επειδή όλοι δικαιούμαστε μια 2η ευκαιρία, της την έδωσα και μου απέδειξε πως καλά έκανα !
10. Φιλιά κορίτσι, μέχρι να σε ξαναδώ !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
28
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική