Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη στο ευαγές "ίδρυμα" Studio Kama Sutra! Η κοπέλα, γνωστή πλέον, Άννα-Μαρία... πιασιματάκια, καμπύλες, τσιμπουκόχειλα, εντυπωσιακότατο πίσω σύστημα κτλ... κτλ...
Μετά από χαβαλέ στο σαλονάκι με την ελαφρώς ανατολίτικη ατμόσφαιρα, πέρασα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο όπως πάντα συμμαζεμένο και φαινομενικά καθαρό με νιπτηράκι και τηλεορασούλα καθώς και καθρέπτες απέναντι από το κρεβάτι.
Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει και με χαμόγελο και καλή διάθεση ξάπλαρε δίπλα μου. Ακολούθησαν αγκαλίτσες, πεταχτά φιλάκια και ξεκίνησε η "περιποίησίς" μου!!!! Χαδάκια και φιλάκια στο κορμάκι μου (τα οποία ανταπόδωσα βεβαίως βεβαίως...!). Μετά έγινε μια κατάδυση από μέρους της, τα @@ ένιωσαν μια θαλπωρή και μια αγαλίαση άλλο πράγμα!Το στοματικό της πολύ καλό...
Στα περαιτέρω... άψογη συμμετοχή και άψογα στησίματα...ακολούθησαν: πισωκολλητο με υπέροχη θέα, η Άννα-Μαρία σε ρόλο cow-girl και τέλος Pitsirikos1 σε ρόλο ιεραποστόλου!
Αυτά...
Προσωπικά (γιατί γούστα είναι αυτά!) η Άννα-Μαρία αποτελεί μια σταθερή αξία!
Μετά από χαβαλέ στο σαλονάκι με την ελαφρώς ανατολίτικη ατμόσφαιρα, πέρασα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο όπως πάντα συμμαζεμένο και φαινομενικά καθαρό με νιπτηράκι και τηλεορασούλα καθώς και καθρέπτες απέναντι από το κρεβάτι.
Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει και με χαμόγελο και καλή διάθεση ξάπλαρε δίπλα μου. Ακολούθησαν αγκαλίτσες, πεταχτά φιλάκια και ξεκίνησε η "περιποίησίς" μου!!!! Χαδάκια και φιλάκια στο κορμάκι μου (τα οποία ανταπόδωσα βεβαίως βεβαίως...!). Μετά έγινε μια κατάδυση από μέρους της, τα @@ ένιωσαν μια θαλπωρή και μια αγαλίαση άλλο πράγμα!Το στοματικό της πολύ καλό...
Στα περαιτέρω... άψογη συμμετοχή και άψογα στησίματα...ακολούθησαν: πισωκολλητο με υπέροχη θέα, η Άννα-Μαρία σε ρόλο cow-girl και τέλος Pitsirikos1 σε ρόλο ιεραποστόλου!
Αυτά...
Προσωπικά (γιατί γούστα είναι αυτά!) η Άννα-Μαρία αποτελεί μια σταθερή αξία!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού