Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566898
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Παίδες καλησπέρα,
Τρίτη βράδυ και μοναξιές με οδήγησαν στην 'φωλιά' της Βουλιαγμένης.Ο γύπας πρόθυμος και το θύμα ονόματι καρολάιν(μπορεί όμως να συμβαίνει και το ανάποδο καθ' οτι το 100μπαλο έτσουξε)σκυλί ξανθό 1.65 και κάτι...με κάτι τιτανοτεράστια βυζόμπαλα κυκλοφορεί αδέσποτο σε πολυτελές σαλόνι,έχοντας το κατοικίδιο της να γαβγίζει σεκόντο απο το δωμάτιο της υπηρεσίας(μωρό ντόπερμαν λέει αυτή,εγώ νομίζω οτι την είδανε ξανθιά και της πασάρανε τσιουάουα).Προτελευταίος πελάτης ήμουν αφού μου φάγανε την σειρά 2 μάγκες που ήταν γνωστοί??? του αφεντικού.Τέσπα περίμενα και περίμενα,κάποια στιγμή ήρθε το εργαλείο.Το είχα ξαναπάρει σε τριγγέτα και Συγγρού και ήταν απίστευτο,οπότε είπα να πάρω φουλ πρόγραμμα με κουλούρι για κάτι πιο καινούργιο.Ωραία προκαταρκτικά,καθ ότι το τσιμπούκι με μπίλια στην γλώσσα είναι το μεγάλο χαρτί της γκόμενας.Απο πάνω κουρασμένα(λογικό)αλλά ανέλαβα εγώ την κατάσταση και τό 'σωσα.Γυρισμα στα τέσσερα και μετά απο αναμονή και υπομονή μέχρι να βάλει αλοιφές κρέμες και τσιμεντογωνία κοντεύει να μου πέσει,πιάνει το εργαλείο και το βάζει στο πάτο της.'Η μουνί πήδαγα ή κόλο ή την χούφτα της το ίδιο πράμα...οπότε την πετάω μπρούμητα και χλάπα χλούπα απο πάνω χτυπιέμαι μέχρι τέλους.
Γενικά η φάση ήταν αν εξαιρέσεις λίγο κουβεντούλα και κανα χαμογελάκι όταν καταλάβαινε τι τις έλεγα?!?!τελείως βιομηχανοποιημένη...μηχανικοί ήχοι ααα,ουουου και γάμα να φύγουμε.
Ο χώρος καθαρός..μάλιστα ήταν δύο κυρίες που καθαρίζανε(λογικό αφού έπεσα στην αλλαγή βάρδιας)η 'ξεναγός' πολύ αξιοπρεπής και επαγγελματίας.
Η πρόσβαση είναι ένα μεγάλο αγκάθι εκτός κι αν γουστάρεις να πηγαίνεις να πηδήξεις με το μετρό και αντέχεις μετά την όλη διαδικασία να περπατήσεις μέσ στο ψωλόκριο κανα χιλιόμετρο για να φτάσεις πάλι στο σταθμό.Εγώ ήμουν τυχερός σε αυτό το κομμάτι γιατί παρκάρισα απο κάτω σε ένα συνεργείο μοτο(το να βγαίνεις τρίτη βράδυ με κρύο έχει και τα καλά του).Μετά όμως πηγαίνωντας για το σπίτι όλως τυχαίως?!?! πέρασα απο στούντιο kamasoutra στην φραντζή(δείτε κι αυτό...αξίζει)
Adios

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού