Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συναγωνιστές μου καλημέρα,πριν απο λίγες ώρες επέστρεψα απο 2 επισκέψεις.Η μία στο stoudio Βουλιαγμένης και μία στο Kamasutra(Φραντζή).Την αναφορά μου για το πρώτο μαγαζί θα την βάλω στο τέλος γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να σχολιάσω εδώ αν και θα πρέπει γιατί είναι συμαντικό.Στις 11 και κάτι ήμουνα στην Φραντζή αλλά είχα ήδη ξεφορτώσει πιο πρίν,οπότε είπα να δώ τι ΄παίζει΄στα γρήγορα.Διπλοπαρκάρω χύμα στο δρόμο και μπουκάρω.Είχα ξαναπεράσει μια βόλτα πιο παλιά και είχα δει ένα ξανθό αγριο***νο ξανθό,με κάτι βύζους σιλικονάτους τούμπανο.Αυτήν την φορά όμως με περίμενε κάτι άλλο.Ο ευγενέστατος οικοδεσπότης μου υπέδειξε το εν λόγω πιπίνι:γύρω στα 20,ίσως λίγο πιο κοντούλι(χωρίς τις τακούνες)απο 1.60 με στήθος 2+ ή 3 νούμερο φυσικό.Ντυμένο με κάτι kinky δερμάτινα,και ένα προσωπάκι που πιο πολύ ήθελες να το βγάλεις φωτογραφία παρά να το τσιμπουκώσεις.Η αλήθεια είναι οτι δεν εντυποσιίστικα,αυτό βέβαια το κατάλαβε ο κύριος και μου πρότεινε(δεν μου ΄χει ξανατυχει στα 13 χρόνια που ψωλαρμενίζω)να μπώ με μειωμένο τέλος κυκλοφορίας ήτοις 40EURO επειδή ηταν σίγουρος για τις υπηρεσίες της κοπέλας.Μπαίνω μέσα ξεντύνομαι και εκείνη την ώρα συνειδητοποιώ οτι έχω παρατήσει το αμάξι όπως όπως στην φραντζή,τις ανυσυχίες μου μεγάλωσαν και οι ήχοι μιας σκουπιδιάρας που ήρθε μετά απο λίγο(προσπαθούσα μάταια να δώ απο το παράθυρο τι έχει απογίνει το τουτού)και εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα το όνειρο(τελικά) με πετάει στο κρεβάτι,μου ρίχνει και κάτι γλωσσόφιλα και μου βγάζει ότι ρούχο είχε απομείνει,τρελά προκαταρκτικά(το απόλυτο gfe)και μετά καβαλαρία αλα άγρια δύση(riding the bull)μετά κάτι περίεργες στάσεις μισοαποπάνω μισοξαπλωμένη πάνω μου...τέζα πρωτάρικα-δεν ξέρω να πηδηχτώ πράγματα.Αναλαμβάνω εγώ λοιπόν..ίσιωμα πάνω στο κατάρτι και ζντούπα της.Μετά επειδή γκάριζε και με είχε κάνει μούσκεμα την γύρισα πλάγια αλλά face to face όχι ανάποδα και με τρέλανε στα φιλιά μετά πισοκολλητό(πολύ σφιχτό το μουνάκι ρε παιδιά)και την έσπρωξα κάτω μπρούμητα για να πέσω απο πάνω στην γνωστή στάση ΄γεωτρύπανο΄ εκεί και τελείωσα γιατί με έσπρωχνε με τα ποδαράκια της απο πίσω και αυτό μου προκαλούσε ένα έντονο αίσθημα οικειότητας.
Η κοπέλα δεν κάνει πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό αλλά άξιζε τα λεφτά της όσο λίγες άλλες(βλέπε καρέα).Στον ευγενικό κύριο έξω δεν μου πήγαινε καρδιά να μην του δώσω ολόκληρο το αντίτιμο οπότε συμπληρωσα με δεκάευρο.
Η κοπέλα δεν κάνει πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό αλλά άξιζε τα λεφτά της όσο λίγες άλλες(βλέπε καρέα).Στον ευγενικό κύριο έξω δεν μου πήγαινε καρδιά να μην του δώσω ολόκληρο το αντίτιμο οπότε συμπληρωσα με δεκάευρο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Πολίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού