Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επισκεφτηκα σημερα κατά τις 12 το στουντιο της οδου φρατζη 47 αναζητωντας την αννα μαρια/γνωστη και ως σαλονικια από περιγραφες και πραγματι δεν βγηκα ζημιωμενος.η πινακιδα του στουντιο κατω κλειστη αλλα πανω ευτυχως ανοιχτο.στο πολυτελες σαλονακι ετερος συναγωνιστης,τα δωματια όλα φουλ και στην τιβι να παιζει τσοντουλα των 90ς και το χριστουγεννιατικο δεντρο ακομη στολισμενο….χαχα/η τσατσα εξαφανιστηκε και τα προγραμματα μου τα εξηγησε η μαρια η οποια βγηκε πολύ ναζιαρα στο σαλονι και με καυλωσε προκαταβολικα.50 απλο,70 με σεξσοου ή 69 και μεχρι πρωκτικο με 100.τεσπα μπαινοντας προς το δωματιοτης ζητησα ένα φουλ με σεξσοου και 69 και δεν με χρεωσε παραπανω η κοπελα παρα 70 ευρω,δειγμα σοβαρης επαγγελματιας…μετα από 10 λεπτα αναμονης ηρθε και ξεκινησαμε με πολύ θερμα προκαταρκτικα με γλειψιμο στα βυζακια της,χαιδεμα στο μουνακι τ ης αλλα και από την πλευρα της γλειωιμο στις ρωγες και φιλακια σε ολο μου το σωμα.ακολουθως την εβαλα να ξαπλωσει ανασκελα και αρχισα να την περιποιουμαι παλι στα βυζακια της και κατεβηκα προς το μουνι της οπου εγλειψα αρκετα την κλειτοριδα της ενώ εχωνα βαθια την γλωσσα μου μεσα της γλιστρωντας και προς την άλλη τρυπουλα.μετα με τον δονητη παιχνιδι και εξωτερικα και μεσα της με γρηγορες κινησεις κανοντας την να καυλωνει απιστευτα…επειτα ηρθε αυτή πανω μου και μου εσκασε κατι γαματα γλωσσοφιλα στο στομα που με αφησε μαλακα…δεν το περιμενα και καυλωσα απιστευτα.κατηφορισε προς τον πουτσο μου,μου εκανε μια πολύ καλη πιπα και γυρισε και παλι σε 69 αφου ειδε πως δεν ειχα χορτασει αρκετα το μουνι της…εγω δεν εβλεπα την ωρα να τον βαλω μεσα της και ετσι της ειπα να γυρισει στα τεσσερα οπου και εγινε το σφυροκοπημα και το απολαυστικο τελειωμα.εχυσα σχετικα γρηγορα αλλα δεν κρατηθηκα από την καυλα.με χαιρετησε ευγενικα και εφυγε.ευχαριστως θα πηγαινα και για δευτερο γυρο μαζι της αν δεν βιαζομουν...αριστη επαγγελματιας,με καλο vfm ...αυτα να τα βλεπουν τα κοριτσια στην θεσσαλονικη και οπου αλλου εχουν ανεβασει μονο τις τιμες ενω οι υπηρεσιες πηραν την κατηφορα...τελευταια.μπραβο της...παραδειγμα για ολες...αλλα ειναι και να το εχει η καθε κοπελα πιστευω...και η συγκεκριμενη το χει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού