Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824511
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λίγο μετά τις 6μμ, μπήκα (μετά από κουδούνι και πόρτα καγκελένια...) στο χώρο, καθαρό και ήρεμο. Το ήξερα από πιο παλιά, όταν δούλευε εκεί η Άντζελα, "κοπέλλα" πολύ καλή ιδιαίτερα στο στοματικό και στην κάτω περιποίηση, που σε έκανε να ξεχάσεις το .. φύλο της!

Τώρα ήταν εκεί η Αφροδίτη, ψηλή, με καλά βυζιά (μέτρια σε μέγεθος, σφιχτά στην αφή) κανονική γυναικάρα, με καπούλια και μικρό στομαχάκι (δεν μου αρέσουν οι κοκαλιάρες). Διάλεξα το πρόγραμμα 50 με πρωκτικό (αδυναμία μου), μπήκα, γδύθηκα και περίμενα (αρκετά ομολογουμένως, γύρω στα 10'). Η Αφροδίτη μπήκε χαμογελαστή, με πράσινο στριγγάκι, με ρώτησε αν είχα ξαναπάει και πέρασε στις λεπτομέρειες...(από την προφορά της, πρέπει να είναι ελληνίδα)

Κάθησε κατ'αρχήν πάνω μου για να μου προσφέρει τα ροδάκινά της στο στόμα και στα χέρια (άλλη αδυναμία μου). Έπαιξα πολύ με αυτά και μετά μόνο με "σκουφωσε" και άρχισε αργή πίπα, με μισάνοιχτο στόμα και τα πράσινα μάτια της πάνω μου!! Μεγάλη κάβλα, αργό γλείψιμο, χωρίς όμως να κατέβει και στα μπαλλάκια μου (μείον αυτό).

Λόγω ανησυχίας στο αν θα κρατήσω ώστε να γευτώ το τροφαντό της κ..άκι το οποίο και χάιδευα όλη αυτή την ώρα, την γύρισα στα 4 και είπα πρώτα να μπω κανονικά. Το μετάνιωσα όμως έτσι που την είδα με το τατουάζ πάνω ακριβώς από τη σχισμή της, και έτσι τη ρώτησα αν μπορούσα να εισέλθω στην τρυπούλα της (την είχα πληρώσει έξτρα, μην το ξεχνάμε). Μου απάντησε με ένα ξερό μεν, γλυκό δε "μπες μωρό μου" και μπήκα στο στενό. Ναι, δεν ήταν ανοικτό, δεν έχασκε, ήταν μια γλυκιά τρυπούλα, στενή όσο περιμένει κανεις από μια επαγγελματία. Κράτησα 4-5 σπρωξιές και τελείωσα γλυκά γλυκά.

Το έβγαλε σιγά σιγά, με φίλησε και με ευχαρίστησε.

Πολύ καλή παιδιά, ειδικά αν είστε "ανατολίτες" ! ΑΞΙΖΕΙ μέχρι και το τελευταίο ευρώπουλο!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2008
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού