Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155523
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
επισκεψη τεταρτη αργα πεμπτη ουσιαστικα.
οι φουσκωμαρες μου ειχαν χτυπησει κοκκινο και ηθελα αδειασμα επειγωντως! τσεκαρψ σαιτ και πεφτω στις φωοτγραφιες της Νικολ. Τις βρηκα παρα πολυ καλες και κολλησα! ανεβαινω σε λιγο στο στουντιο, παρκαρω απεξω (αυτο το εχω ξαναπει οτι μου αρεσει πολυ) και μπαινω

σε λιγο εμφανιζεται η Νικολ. Δεν ειναι τοσο μουναρα οπως περιμενα απο τιες φωτογραφιες. Ειναι πιο κοντη. Την περιμενα πιο ψηλη. Αλλα η κωλαρα κωλαρα! Εκανε τη βολτα της στο παρα πολυ καλο σαλονι του στουντιο και χορεψε λιγο τουρλωνωντας την κωλαρα της στον στηλο του στριπτιζ που εχει εκει.

πηρα προγραμμα με 69. 80 ευρω. Λιγο τσημπημενο το βρηκα. Μεσα το δωματιο το βρηκα πιο καθαρο απο την αλλη φορα που ειχα παει. και γενικα ειναι πολυ ωραιο. Ντουζιερα με ξυλινο πατωμα, νιπτηρας με πετσετα, ωραιο κρεβατι, γενικα χλιδατο. Την αραξα και περιμενα να περασω πολυ ωραια.

Ομως δυστυχως οχι! η Νικολ ειναι αυτο που θα μπορουσαμε να πουμε μουφα και απατη. Θα εξηγησω γιατι. με το που μπηκε μου ειπε οτι ειναι απο Ρωσσια ενω δεν της φαινοταν καθολου και με ρωτησε αν ξερω αγγλικα γιατι δεν μιλαει καλα ελληνικα ενω μιλουσε μια χαρα και δεν φαινοταν να εχει και πολυ ξενη προφορα. Εδω η πρωτη μουφα. Νομιζω οτι και καλα ηθελε να περασει για κατι που δεν ειναι. Κατι τετοιο.
αρχησε κατι αεροπλανικα ακροβατικα απο πανω μου , στην ακρη του κρεβατιου γλειφωντας τις ρογες της και λεω ωραια θα ειναι πολυ καυλιαρα. δυστυχως η μουφα συνεχιστηκε. 69 δεν με αφησε να απολαυσω το μουνακι της. τραβιοτανε, και δεν ξαπλωσε να την γλυψω αλλα ηθελε στα τεσσερα με εμενα ορθιο αλλα δεν ηταν βολικη σταστη και κουνιοταν συνεχεια για να μην την γλυψω καλα. Επιτηδες το εκανε σιγουρα. Τσιμπουκι υπαρχουν και καλυτερα σιγουρα.

το πιο σπαστικο που μου εσπασε τα νευρα κιολας ηταν οτι οχι μονο δεν εβγαλε το στρινγκακι της καθολου αλλα οτι στο κυριως σεξ εβαζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗς ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗς ΚΑΙ ΤΗς ΤΣΑΠΟΥ!
και δεν το εβγαζε αν και προσπαθησα να της τραβηξω τα χερια της απο κει και της το ειπα κιολας!
ηταν τοση η καυλα που ειχα και με αυτη τη μαλακια που εκανε μου επεσε λιγο! τελειωσα για να ξεμπουκωσω μονο αλλα δεν θελω να την ξαναδω ουτε ζωγραφιστη! Μερικες μερικες μας παιρνανε για μαλακες!
αυτα. Κριμα για το στουντιο που σαν χωρος με το μπαρακι στο σαλονι και τον στηλο στριπτιζ ειναι κορυφη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
84
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού