Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824484
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σημερινή επίσκεψη στην Αλίνα με σπέσιαλ ποδοπρόγραμμα των 100€. Δεν θα αναφερθώ στον χώρο αφού νομίζω οτι ειναι γνωστός σε όλους απο τις φωτογραφίες αλλα και απο τα σχόλια των συναδελφών. Απλά να αναφέρω οτι εκτός απο ντουζιέρα και χαρτομάντυλα κ.α. είχε και δύο ζευγάρια παντοφλίτσες και πετσέτα μέσα σε ζελατίνα.

Η Αλίνα για όσους δεν την ξέρουν είναι μια ψηλή (κοντά στο 1:75) κοπέλα καπου ανάμεσα στα 30 και στα 35. Τουλάχιστον τόσο την κάνω εγώ. Το σώμα της είναι πολύ όμορφο με πιασήματα κ.α. Επίσης είναι πολύ ευγενική, ομιλητική και πρόσχαρη.
Στο δωμάτιο είναι πολύ καλή. Δεν ξερω αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το αγαπημένο της αλλα είχε αρκετή εμπειρία και γενικά ήξερε τι να κάνει, αλλα και ακολουθήσε τις οδηγίες μου. Συνεχώς με ρώταγε αν θέλω το ενα ή το άλλο και δεν δυσανσχέτησε σε τίποτα. Δεν θα αναφερθώ με πολλές λεπτομέριες αλλα γενικα πιστευω οτι όποιος έχει πάθος με τα πόδια, δεν θα μείνει παραπονεμένος! (παρεπιπτόντως τα πατουσάκια της είναι πολύ όμορφα!!)

Εν κατακλείδι έμεινα απολυτα ευχαριστημένος. Απο χρόνο είχα όσο ήθελα (αλλωστε στο συγκεκριμένο στούντιο δεν γνωρίζουν την λέξη "βιάζομαι") και γενικά ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού