Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825632
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Μαρίνα την είχα δει σε μια από τις τελευταιες μου τσάρκες και με είχε εντυπωσιάζει.
Έτσι λοιπόν σήμερα που είδα ότι επέστρεψε μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, αποφάσισα να την τιμήσω.

Μελαχρινή, με ίσια μακριά μαλλιά, kinky face, νταρντανα, πλούσιο στήθος με προσθήκες σιλικονης, Πλουσιες καμπύλες, sexy περιφέρεια με λίγη κυτταρίτιδα για να τα λeμε όλα.
Παρά την πληθώρα προγραμμάτων (μεταξύ των οποίων και ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό) που προσφέρει, διάλεξα το βασικό των 40 εύρο για την πρώτη γνωριμία.

Το τέλειο δωμάτιο. Άνετο, καθαρό, σωστός φωτισμός. Υπερσύγχρονη ντουζιέρα, νιπτήρας, καθαρές πετσέτες και σφραγισμένες ατομικές παντοφλιτσες,. Θήκη με αντισηπτικό τζελ δίπλα στο κρεβάτι.

Δεν άργησε να έλθει. Η πρώτη απογοήτευση: Σκουφάκι και έναρξη στοματικού, Μηδενικά προκαταρκτικά. Το στοματικό επικεντρώθηκε αποκλειστικά στον «μικρό Cheyenne” χωρίς καμία ενασχόληση με την γύρω περιοχή και φυσικά ούτε λόγος για επαφή με τα @@κια.
Το στοματικό που έκανε όμως ήταν καλό. Αισθησιακό, σε διάρκεια, deep throat, εναλλαγές ρουφηγμάτων με γλειψίματα στον κορμό. Λίγη χρήση χεριού με καλή τεχνική σε γενικές γραμμές.

Της ζητησα να ανέβει επάνω μου για έναρξη του sex κάτι που έγινε χωρίς αντίρρηση. Καλό ροντέο από πλευράς της, με μοναδική συμμετοχή τα κάποια όχι και τόσο πειστικά βογκητά της. Με δική της πρωτοβουλία στήθηκε στα τέσσερα για την συνεχεία. Εξαιρετική θεά του πίσω συστήματος και σε συνδυασμό με τον διπλανό καθρέπτη, τελειώσαμε έτσι την σεμνή τελετή.
Πλύθηκε, γρήγορο ντύσιμο, αντισηπτικό και καληνύχτα.

Περίμενα πολύ περισσότερα από την Μαρίνα. Με είχε προϊδεάσει ίσως υπέρ του δέοντος η sexy εμφάνιση της, αλλά στο δωμάτιο δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών μου. Άλλη φορά θα είμαι πιο επιφυλακτικός.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού