Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236466
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σήμερα απόγευμα (2/1/2010) πήγα στην Μόνικα. Εμφανισιακά είναι γνωστή από τις φωτογραφίες. Από πρόσωπο έχει αυτό το αθώο-καυλιάρικο που λένε και οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Όσον αφορά το δωμάτιο ήταν καλή. Δεν τρελάθηκα. Πήγα να πιάσω βυζί και με μια απότομη κίνηση μετα από λίγα δευτερόλεπτα μου χτύπησε το χέρι όχι μια, ούτε δυο αλλά ΤΡΕΙΣ φορές! Και προς θεού δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνω γυναικείο στήθος. Ούτε πίεζα ούτε τσίμπαγα κτλ κτλ. Μετά ενώ ήμουν από πάνω πήγα να την φιλήσω στον ΩΜΟ παρακαλώ, ουτε καν πλησίασα πρόσωπο και ενώ την φιλούσα τοτε με μια κίνηση και πάλι μου έριξε κάτι σαν κουτουλιά για να σταματήσω. Για λίγο έδειξε να δυσανασχετεί που αργούσα να τελειώσω. Σας ερωτώ λοιπόν: μετά από χτυπήματα και κουτουλιές πώς να τελειώσω εγω σε μια κανονική διάρκεια; Αν και γενικά είμαι άνθρωπος που αργεί να τελειώσει αλλα και πάλι δεν είναι δικαιολογία αυτή!

Από εκεί και πέρα σε όλα τα υπόλοιπα ηταν πάρα πολύ καλή. Στοματικό άψογο με χτυπήματα στην γλώσσα και βλέμμα όλο υπόσχεση. Συμμετέχει πάρα πολύ και σε παρασύρει. Γουστάρει λίγο πιο άγρια πράγματα σε γενικές γραμμές!

Η κριτική μου είναι λίγο διφορούμενη διότι μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ποτέ αλλά αν μπορώ να το πω με δυο λόγια ενω έκανα sex νοιώθω σαν μην έχω κάνει sex πριν απο λίγες ώρες! Αν διορθώσει αυτά τα δυο θέματα που ανέφερα παραπάνω πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.
Επιφυλάσσομαι λοιπών για μια δεύτερη ευκαιρία στο μέλλον διότι έχω μια πολύ μεγάλη υποψία ότι απλά δεν την πέτυχα και στα καλύτερά της!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού