Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 151 10
Sex Studio
145573
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μεταξύ 00.00 και 01.00 επισκέφτηκα το εν λόγω studio. Δούλευε η Μιλάνα, το studio και γενικά η περιοχή ψιλο άδεια απο κόσμο. Αφού μπήκα μέσα, με συνάντησε η τσατσα στο όνομα Αννα. Βγήκε και η κοπέλα και ξεκίνησα να προχωράω προς τα βάθυ του χώρου μιλώντας με την τσατσά η οποία ανέφερε το πόσο τέλεια ειναι η κοπέλα στο δωμάτιο και πόσο καλά θα περάσω και όταν βγω να της πω πως πέρασα. Αφού δίνω τα 40ε, μου ζητάει και δώρο. Λεφτά τα άφησα στο αμάξι αλλα και να είχα σιγά μην έδινα. Τεσπά μπαίνω μέσα αράζω και περιμένω μετα απο λίγο έσκασε μύτη είπε τα χρονια της πολλα και πέσαμε στο ψητό φιλάκια στο στηθος σε διάφορα μέρη του σώματος και μετα καπότα και πίπα αρκετά καλή και deep throat. Ανεβένει απο πάνω ήταν λίγο στενή ή τελος πάντων εγώ ενιωθα ότι κάπου έμπενα. Μερικά καρφώματα με αυτήν απο πάνω και μου ζητά να αλλάξουμε στάση, παμε απο μπροστά μπένω μέσα της. Ξενέρωμα 1ο: το ένα χέρι της με την μία να μου ζουλίξει τα @@ μου μπας και χύσω μια ώρα νωρίτερα. (θα θελε). Καρφώνω μερικές φορές και έρχεται το ξενέρωμα 2ο : μου πετάει ενα ΑΝΤΕ και λέω τι αντε και μου λέει αντε τελείωνε, εντωμεταξυ το σπαστικο να κοιτάει τους τοίχους και τα ταβάνια αντε στο διάολο, δηλαδή σε τίποτα χοντρούς τι κανει ( χωρις παρεξήγηση για τους χοντρους) αλλα το λέω λόγο όγκου,τελείωσα μετα απο λίγο ντύθηκα και εφυγα, φυσικά το studio αδειο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Μιλάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού