Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242064
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχε περάσει αρκετός χρόνος από την πρώτη μου γνωριμία με την Λαουρα και οι άριστες αναμνήσεις με οδήγησαν σε μια ακόμα επίσκεψη στο studio Eros.

Κα ι απλή εντυπωσιακή στο σαλόνι, με μαύρο μινι φουστανάκι, Ξανθιά με τα μαλλιά της πλεγμένα σε κοτσίδα, γλυκό πρόσωπο, ωραίο σώμα.

Στο μικρό δωμάτιο αυτή την φορά, μιας και τα αλλά ήταν κατειλημμένα, το οποίο είναι παραφωνία συγκρίνοντας το με τα άλλα δυο του ιδρύματος τα οποία είναι αρκετα καλού επιπέδου. Καθαρό μεν , αλλά υπερβολικά μικρό όχι μονο σαν χώρος, αλλά κατ΄επεκταση και το κρεβάτι είναι ουσιαστικά μονό.

Με ένα γλυκό χαμόγελο ηλθε η Λαουρα. Δεν με θυμήθηκε, ρώτησε το οναμα μου και ξάπλωσε δίπλα μου. Έβγαλε το φορεματάκι της και αποκαλυφτήκαν τα εξαιρετικά στητά στήθη της τα οποία έφερε πολύ κοντά στο στόμα μου, για αν ξεκινήσει ένα μακράς διαρκείας πιπίλισμα από πλευράς μου στις ροζ ρώγες της, γλύφοντας και το λαιμό και τα αυτιά της κάτι που έδειχνε να δέχεται με ιδιεταιρη ευχαρίστηση.

Μου ανταπόδωσε την «φιλοφρόνηση». Καλό πιπίλισμα του στήθους μου και του λαιμού μου για λίγη διάρκεια όμως.
Τοποθέτηση σκούφου, πέρασμα δευτερολέπτων από τα @@κια και έναρξη ενός πολύ καλού στοματικού.
Χωρίς να είναι πολύ βαθύ ήταν ιδιεταιρα αισθησιακό με πολύ καλή τεχνική στην χρήση της γλώσσας, και χωρίς να χρησιμοποιεί χέρια.
Της ζήτησα να έλθει επάνω μου και έτσι αρχίσαμε το sex. Πολύ καλη συμμετοχή από μέρους της με αληθοφανή βογκητά. Μιας και όπως προειπα το κρεβάτι ήταν πολύ μικρό, γύρισα προς τον τοίχο , και κάθισα έχοντας την Λαουρα επάνω μου.
Στην συνέχεια σηκώθηκα όρθιος έχοντας την στα χέρια μου και για αρκετή ώρα μείναμε σε αυτή την στάση . Ακολούθησε ιεραποστολικό, εκείνη ξαπλωμένη και εμένα εκτός κρεβατιού για να τελειώσουμε με την Λαουρα στα τέσσερα και εμένα όρθιο.

Γλυκό χαμόγελο, κοπλιμεντα και σύντομη αποχώρηση μιας και τα δωμάτια ήταν ήδη γεμάτα και το κουδούνι χτυπούσε ασταμάτητα.

Μετά από δυο επισκέψεις, πλέον, μπορώ να πω ότι η Λαουρα είναι μια αξιόπιστη επιλογή. Είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και την θεωρώ μια από τις καλύτερες αυτό τον καιρό. Ιδανική για τους λάτρεις των gfe καταστάσεων, τιμάει τα λεφτά της και δύσκολα πιστεύω ότι κάποιος δεν θα μείνει ευχαριστημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού