Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 308240
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλημέρα σε όλους τους συνπρωταθλητές και Χρόνια σας Πολλά!!!
Επισκέφτηκα χθες Σαββάτο και ώρα 22:30 τη Ράνια. Εντάξει, συμπαθητική κοπέλα στο πρόσωπο, καλό κορμί και στήθος, Ελληνίδα! Αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά αν πληρώνεις 50€ για απλό πρόγραμμα και οι υπηρεσίες της κοπέλας είναι ισάξιες να μην χειρότερες από μπουρδέλου... Και εξηγώ:
Πολύ αρνητικό του χώρου που δεν έχει ντουζιέρα να κάνεις ένα ζεστό ντουζάκι. Αλλά τι λέω, εδώ δεν είχε καν νιπτήρα! Ένα ρολό χαρτί είχε και ένα αυτόματο μηχάνημα που έβγαζε αλκοολούχο διάλυμα. Η τσατσά μου είπε ότι σύντομα θα βάλουν μια ντουζιέρα. Τη ρωτάω για 69 και μου λέει 80€ (αν είναι δυνατόν, αλλού πάει μόνο 10€ παραπάνω). Έρχεται η Ράνια, καθόλου κουβεντούλα, άρχισε να τρίβεται πάνω στον μικρό με τη κοιλιά και το στήθος της μέχρι να μου σηκωθεί! Έπειτα προφυλακτικό τσιμπούκι με χέρι. Πήγα να της το τραβήξω αλλά το είχε γαντζώσει. Τουλάχιστον σταμάτησε να το ανεβοκατεβάζει. Στη συνέχεια, στάση ιεραποστολικού. Πάω να της γλύψω τις ρώγες που παρεπιπτόντως είναι αρκετά ωραίες και λέει ότι την πόναγα... Μαλακίες, λες και δεν έχουμε ξαναγλύψει ρώγες ώστε να ξέρουμε πότε πονάει μια γυναίκα. Μετά έκρυψε το στήθος της με τα χέρια της για να μην μπορώ να έχω καν επαφή με τα χέρια. Άρχισα να ψιλοξενερώνω... Τη γυρίζω πισωκολλητά όπου και τελείωσα. Ένα βαρύ γεια της είπα και πολύ ήταν.
Προσέξτε γιατί διάβασα καλές κρητικές για μια άλλη Ράνια στο Ιάκχου 7Α (Ιταλίδα). Νόμιζα πως ήταν η ίδια. Μην την πατήσετε κι εσείς.
Πάντως, υπάρχουν πολλές κοπέλες σε μπουρδέλα που έχουν καλύτερη διάθεση και υπηρεσίες από τη Ράνια (Ελληνίδα).
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού