Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τελευταια μέρα στην δουλειά σε απογευματινή βάρδια και έξοδος με συναδέλφους για τα Χρονιά πολλά.
Αρκετό κρασακι, ωραίες παρουσίες , προκλητικα τσιφτετέλια δεν ήθελα και πολύ,,,

Το κοντινό studio Paradise ο ιδανικός προορισμός.
Περασμένη ώρα (03:30) εργαζόμενο κορίτσι η Καρμεν την οποία δεν είχα ξανατιμησει.
ΕλληνοΒραζιλιανα κατά δήλωση, ο ορισμός της νταρντάνας, νεαρή σχετικά μαύρα μακριά μαλλιά, επιδερμίδα ελαφρά μελαψή, πλούσιο στήθος με χαρακτηριστικό τις τεράστιες σκουρόχρωμες θηλές,
Πολύ γλυκό πρόσωπο, μεγάλα μαύρα εκφραστικά μάτια και όμορφο χαμόγελο.
Αποφάσισα να περάσω.

Δεν άργησε να έλθει. Γελαστή, φιλική, με ρώτησε το όνομα μου και έκατσε δίπλα μου.
Φιλιά και χάδια σε όλο μου το σώμα ήταν η έναρξη των προκαταρκτικών της. Έφερε τα στήθη της πολύ κοντά στο πρόσωπο μου και με προέτρεψε να τα φιλάω, ενώ αναστεναγμοί ευχαρίστησης ξεκίνησαν να ακούγονται.
Συνέχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο στήθος και τον λαιμό, μέχρι την στιγμή που έγινε η τοποθέτηση του απαραιτήτου σκούφου.
Το στοματικό της δεν ήταν κάτι το ιδιεταιρο, χωρίς όμως να είναι κακο. Δεν χρησιμοποιούσε χεριά, δεν ήταν όμως και βαθύ. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα @@κια και την γύρω περιοχή.
Της ζήτησα να έλθει πάνω μου για αν ξεκινήσουμε το sex. Πολύ δεκτική, ξεκινήσαμε την ιππασία με αναστεναγμούς και βογκητά από πλευράς της. Για λίγο στάση του λωτού, όπου ξαφνιάστηκε λίγο, μιας και λόγω του σωματοτυπου της μου είπε ότι δεν της την ζητάνε συνήθως,
Ιεραποστολικό και τέλος.
Έκατσε δίπλα μου και ξεκινήσαμε την κουβεντούλα. Παρόλο που στο ενδιάμεσο χτύπησε το κουδούνι δεν σταμάτησε να μου μιλάει. Πολύ φιλική, έδειχνε σαν να με ήξερε καιρό. Ντύθηκε, ευχές για καλές γιορτές και έφυγε.

Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι η Καρμεν έχει ωραίο σώμα. Έχει όμως ένα πολύ εκφραστικό πρόσωπο και ένα γλυκύτατο χαμόγελο που σε κερδίζει.

Έχει περιθώρια βελτίωσης που τα εστιάζω στα προκαταρκτικά και στο στοματικό.
Δεν χαρακτηρίζεται ακόμα κορυφαία επιλογή, όμως είναι μια αξιόπιστη λύση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια