Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετά την αναζήτηση της Πάολας βρήκαμε που δουλεύει επί τέλους και αυτό το ωφείλω στο αγαπημένο μας σάϊτ.Αυτό ήταν κατεβαίνω με το αμάξι στην περιοχή της Κυψέλης για να την τιμήσω.Μπαίνω στο δωμάτιο και ανάβω τσιγάρο περιμένοντάς την.Σκάει μέσα και μου πιάνει την συζητησούλα και παίφτουν και τα χαϊδέματα στο 'λιοντάρι' του Λέοντα.Αυτό ηταν και το 'λιοντάρι' αιχμαλωτίστηκε στην υγρή φιδίσια γλώσσα της και στα λάγνα χέρια της που το φραπέδιαζε και το έγλυφε με μαστόρικη τέχνη.Μετά η καυλίσια γλώσσα της κατεβαίνει στα μπαλάκια μου και τα τραβάει ένα γλύψιμο που έβλεπα το δωμάτιο ανάποδα απο την καύλα.Αφού καύλωσα καλά την αρχίζω στην στάση του πισωκολλητού και αρχίζει να φωνάζει και να χαϊδεύεται λές και παίζαμε σε καμιά τσόντα σε κανένα παρακμιακό σοκάκι της Βουδαπέστης.Με άφηνε και να χαϊδεύω φυσικά και την κωλοτρυπίδα της που πρέπει να είναι σίγουρα 'δουλεμένη' και απορώ γιατί δεν την δίνει.Για τελείωμα μου κάνει πάλι πίπα και γλύψιμο στα μπαλάκια και this the end.Απο τις άριστες επιλογές που δεν κλαίει κάποιος τα λεφτά του και ελπίζω να συνεχίσει την καλή δουλειά χωρίς να επηρεαστεί απο την πουτανοδόξα.Όταν ντυνόμουνα έψαχνα μια το δεξί και μια το αριστερό μπαλάκι μου απο το 'σφουγγάρισμα' που μου έκανε με την λάγνικη άτιμη γλώσσα της.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού