Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 44 10
Sex Studio
83184
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
σαμπρινα....η νεα θεα στην πρωινη ζωνη της θεσσαλονικης....οτι και να πω για την συγκεκριμενη θα ναι λιγο...παντα μαζι της περναω υπεροχα....προγραμμα με γλειψιμο ακριβουτσικο καπως στα 80 ευρω...η κοπελα ειναι μια μια γυναικαρα με τα ολα της,ψηλη, νταρντανα,με λιγα κιλακια που δεν χαλαν ομως την γενικη καλη εικονα,μαυρο μακρυ μαλλι,υπεροχη λευκη επιδερμιδα και μεγαλες βυζαρες,οχι σιλικονη και μαλακιες με καλη μεγαλη ρωγα....κλασικα ξεκιναει με μια πολυ ωραια πιπα,βαθια και καυλωτικη και με χαιδεμα στα αρχιδια που σε ξεσηκωνει.αφηνει να την φιλησεις στον λαιμο και να γλειψεις βυζακια και ρωγα ελευθερα....ακολουθει η δικη της χαλαρωση στα ανασκελα και ενα γλειφομουνι με δαχτυλο στο επιμαχο σημειο και παιχνιδακι ελευθερο επισης...η γλωσσα μπαινοβγαινει και στις δυο τρυπουλες της και το δαχτυλο ερεθιζει την κλειτοριδα της μεχρι να φτασει στα προθυρα του τελειωματος...καμια αντιρρηση ή κινηση αποφυγης....τελικη ευθεια και γαμησι οπως παντα σε ιεραποστολικη σταση να την βλεπω να σπαρταραει καθως μπαινοβγαινω μεσα της ενω σφιγγει γερα τα ποδια της γυρω μου και χαιδευει και τσιμπαει το στηθος μου....τελειωνει πρωτη και παραληρει στα πολωνικα ενω τιναζεται προς τα πισω....χυνω και εγω και μενω μεσα της ενω την φιλαω στα βυζακια και το λαιμουδακι της....ξαπλωνουμε αντικρυστα και οι δυο και μενουμε να χαλαρωσουμε μεχρι τον αποχαιρετισμο....χαιδευει τα χερια μου και σηκωνεται....σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω παλι οταν προκυψει....ειναι απλα θεα!!
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού