Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 79827
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Βαρεθηκα τη στουντιοτσαρκα και ειπα να δοκιμασω τη μιλφΚορινα, αν και δε μου γεμισε το ματι η εμφανιση της. Η τσατσα ευγενεστατη καολοσωρισε και μια ''ομαδα μπασκετ''.
Εχει προστυχη φατσα και κατι με κρατησε στην αρχικη μου κινηση να φυγω.
Στο δωματιο δειχνει περισσοτερο τα χρονακια της που ειναι 40+. Τατοο και χαλαρωση παιζουν.Ετριψε τα σιλικονατα, ομορφα παρα ταυτα βυζια της και με προετρεψε να τα τιμησω, λεγοντας δικα σου. Τριψιμο και λοιπα με αυτα οπως αναφεραν και προηγουμενοι συναθλητες.
Με αυτα και πρεπει να καβλωσετε, δεν παιζει τιποτε αλλο. Οταν μου πηρε τον πουτσο στο στομα νομισα οτι θα τον εξαφανισει, γιατι ρουφαγε ομορφα, μα προς μεγαλη μου εκπληξη μετα απο 1 λεπτο πιπα (βαριά) ανεβηκε απο πανω μου...Οπα ρε συ, πως την εχεις δει ??? Και καλα γυναικαρα και ειμαστε ετοιμοι να χυσουμε με τη μια ? Στο γαμησι παιρνει κατι εκφρασεις και καλα επισης ''τωρα γαμιεμαι'' , οι οποιες δεν ειναι προσποιητες κραυγες, αλλα ειναι επισης προσποιητα αισθησιακο-εγκεφαλικο γαμησι. Στησιματα πολυ καλα και στο ιεραπλκο και στι πισκλτο αλλα εμενα η ολη φαση με χαλασε( σε συνδυασμο με την ψιλομπηχλα στο ντογκι ).
Φευγοντας η ευγενεστατη τσατσα με ρωτησε, ολα καλα πωε περασες?
Τι να της πεις τωρα...Ολα καλα απαντησα αντι μία και πολύ της ήτανε !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού