Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
καταρχήν η κοπέλα είναι μελαχρινή ψηλή αλλά οπωσδήποτε λίγα παραπανίσια κιλάκια. Λέει ότι κατάγεται από Ισπανία και Λίβανο . H βαλκάνο-μεσογειακή της καταγωγή φαίνεται καθώς τα περισσότερα κιλά έχουν μεταφερθεί στους γοφούς και στους γλουτούς .Στήθος μεγαλούτσικο φυσικό αλλά ψιλοπεσμένο.
Ξεκινά με χαδάκια γλείψιμο και απαλές δαγκωνιές και κατεβαίνει πιο xαμηλά και εκεί με αιφνίδιάζει αφού μόνη της ξεκινάει την περιποίηση στα @@ με γλείψιμο και ωραία ρουφήγματα, αλλά κάθεται απόμακρα και δεν μπορείς να φτάσεις παρά μόνο το στήθος της.
Γρήγορα μου σηκώθηκε το ηθικό και μου πέρασε το προφυλακτικό κάπως άγαρμπα θα έλεγα, συνέχεια με καλούτσικη πίπα χωρίς χέρια αρκετό deep. Στο sex έδειχνε να της αρέσει με πολλές αλλαγές στάσεων και βογκητά
Ανέβασμα από πάνω μετά στα τέσσερα μετά ιεραποστολικό μετά πάλι cowgirl έβλεπε ότι αργούσα άλλα όπως μου είπε ήθελε να με κάνει να τελειώσω, και προσπάθησε πολύ να με ευχαριστήσει και αυτό μου έφτιαξε την διάθεση και εντέλει πέρασα καλά.
Σαν εμφάνιση δεν λέει πολλά, οπωσδήποτε θέλει λίγη δίαιτα και γυμναστήριο αλλά η καλή συμμετοχή σε αποζημιώνει για την μέτρια εμφάνιση. Με λίγη δίαιτα ίσως να γινόταν από τις κορυφαίες λύσεις
Χώρος καλούτσικός, καθαρός με κουραστική τσα2.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Leyla
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
14
Πόντοι:
1.366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού