Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την πέμπτη που μας πέρασε πέρασα και εγώ από εδώ ελπίζοντας να πετύχω τη Μίλανα ξανά αφού την έχω ξανατίμησει στο παρελθόν πολλές φορές. Η τσατσά όντως πολύ πιεστική θέλει να σε βάλει μέσα με το ζόρι. Αφού βεβαιώθηκα ότι ήταν αυτή πέρασα μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο χώρος δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις πεντακάθαρος και μοντέρνος πηρά το προγραμματακί με sexshow στα 80 ευρώ. Η Μίλανα ήρθε μετά από 20 λεπτά περίπου και αν και είχε περάσει περίπου ένας μήνας από την προηγούμενη φορά που την είχα επισκέπτη με θυμήθηκε αμέσως. Πρόσχαρη και φιλική έπεσε επάνω μου και άρχισε τα χαδάκια της και τα φιλάκια της βάζοντας τον πούτσο μου ανάμεσα από τα βυζιά και δίνοντας μου το πλαστικό δονητή να της το βάλω και να παίξουμε. Το μουνακι της πεντακάθαρο μύριζε παρά πολύ ωραία κάποια στιγμή θα της το γλύψω που θα πάει. Αφού παίξαμε αρκετά μου πέρασε το προφυλακτικό με επαγγελματικό τρόπο και τον έβαλε στο στόμα της κάνοντας μια πίπα όλο τρελά από αυτές που μόνο η Μιλάνα ξέρει κοιτάζοντας με στα μάτια με αυτά τα ωραία γαλάζια μάτια της. Κάποια στιγμή έφτασε σε σημείο να τελειώσω και την σταμάτησα και με μια κίνηση ανέβηκε από επάνω μου αρχίζοντας το τρελό ναυλωτικό κούνημα της δεν χρειάστηκε πολύ για να με κάνει να τελεύσω. Αφού τέλειωσα με αγκάλιασε και δεν κατέβηκε από επάνω μου αλλά παρέμεινε λίγο έτσι σε αυτή τη στάση λέγοντας μου ότι κατάλαβε ότι θα τελείωνα γρήγορα και στεναχωρήθηκε γιατί ήθελε και άλλο. Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι και έφυγε δίνοντας μου ένα φιλί στο μάγουλο λέγοντας μου ότι θα με περιμένει να ξανάπαω. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο γιατί τέτοιο κορίτσι σαν την Μιλάνα δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη μου κριτική ως μέλος αφού πρόσφατα γράφτηκα και τι site έχει περιορισμούς στη βαθμολογία που αν ήταν αλλιώς θα έβαζα υψηλότερη βαθμολογία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Μιλάνα
Veros
Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια