Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 137 10
Sex Studio
124690
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σημερινή κατάθεση στην Κατερίνα μετά από προτροπή του συναγωνιστή PIATSAS . Η Κατερίνα είναι μια 20χρονη πιτσιρίκα , με πολύ kinky και έκφυλη παρουσία. Με πονηρή ματιά . Ψηλή, μελαχρινή , με άσπρη επιδερμίδα, 2άρι στήθος. Θυμίζει το πουτανάκι της γειτονιάς/του χωριού που θέλεις να το ξεσκίζεις γιατί βλέπεις ότι τραβιέται. Σχετικά όμορφο προσωπάκι. Το δωμάτιο καλό , με νιπτήρα και κρεμάστρα και καρέκλα για τα ρούχα. Και τηλεόραση με ένα παράδοξο. Δεν έπαιζε τσόντα , αλλά βίντεο κλιπ από το MAD . Ρε παιδιά , θέλουμε λίγη τσόντα να εμπνεόμαστε, δεν μας ενδιαφέρει το καινούριο βίντεο κλιπ της Lady Γκαγκά. Στην τηλεόραση του σαλονιού πάντως έπαιζε τσόντα. Τέλος πάντων , ας περάσουμε στο ψητό. Ήρθε η κοπέλα και αμέσως άρχισε τις τσαχπινιές και τα κουνήματα. Άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να με φιλάει σε όλο το σώμα, ρίχνοντάς μου ταυτόχρονα πονηρές ματιές και κάνοντάς μου φιλάκια. Αφού έγινα τούρμπο , ξεκίνησε να μου γυαλίζει τα αρχίδια. Μιλάμε για γυάλισμα όμως . Συνέχισε με γλείψιμο στον κορμό του πέους, πάνω-κάτω και για αρκετή ώρα... Ξανά στα αρχίδια γιατί της είπα ότι μου αρέσει. Έπειτα έβαλε σκουφάκι και άρχισε μια πολύ καλή πίπα , ρίχνοντας ταυτόχρονα σκαμπίλια με το όργανο στο πρόσωπάκι της. Γύρισε σε στάση 69 και αφού μου έτριψε ναζιάρικα την κωλάρα της στο πρόσωπο (και τα είδα όλα...), συνέχισε την πίπα. Έκατσε λίγο σε αυτήν τη στάση και μετά συνέχισε πίπα , αλλά στο πλάϊ μου. Μετά καβάλησε την... Enduro και έγινε η δουλειά μέχρι τέλους. Αφού τέλειωσα συνέχισε να κάθεται πάνω μου , με το όργανο μέσα της ακόμα, και συζητήσαμε για διάφορα
Πέρασα πολύ ωραία και θα την ξανατιμήσω
Πέρασα πολύ ωραία και θα την ξανατιμήσω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού