Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεν ειχα σκοπο να μπω μεσα για καταθεση αλλα ειχα παρκαρει απο εξω και πηγενοντας να ξεπαρκαρω εκμεταλευτηκα τη κατασταση και μπηκα να δω τι παιζει...για αυτο και το 10 στο παρκιν που αν ηταν αλλη μερα θα επερνε χαλαρα ενα ασσο!

Μπαινω μεσα και περιμενω να δω ποιο μωρο δουλευει..Ερχετε η κοπελα δεν την ηξερα η τσατσα την συστησε ως Χριστινα τα υπολοιπα τα ακουσα βερεσε! (Ρουμανα εμαθα οτι ειναι απο τη μπουρδελοκατασταση) κανει μια σβουρα και δρομο, αλλα το κωλαρα-κι της με μαγνητισε και με τραβηξε στο δωματιο εκει εδωσα τα 40 για το απλο στη τσατσα.

Δεν περιμενα πολυ μεχρι που ηρθε και το κοριτσι μετριου αναστηματος, γεροδεμενο θα ελεγα, με λιγα κιλακια που φενονται στο κρεβατι, αλλα δεν με χαλασανε, ξανθα μαλια προσωπακι ομορφο μου θυμηζε μια γνωστη μου και με αναψε για λιγο μια κωλαρα για πολες σφαλιαρες απο βυζι λιγο μαπα.

Και περναμε στη ουσια... κατευθειαν καποτα στη σταφιδα χωρις προκταρτικα πιπα μετρια προς χαλια το εκανε ψιλοντουρο, παραληλα εγω χαιδευα οτι μπουρουσα μολις βαρεθηκε σταματησε και εβγαλε μονο το κιλοτακι της και στηθηκε απο κατω οπου και ανελαβα εγω, χωρις να καταλαβαινω πολλα πραγματα ομως, σε καποια δοση αποκαλυψα το ενα βυζακι της αλλα το ξανακαλυψα αμεσως μολις ειδα οτι δεν ηταν κατι ιδιαιτερο (χαλια.!) αυτη εβγαζε κατι μικρα βογγυτα το ψιλοειχε θα ελεγα! αφου βαρεθηκα και ξενερωσα λιγο την γυρησα σε πισωκολητο να τελειωσω να φυγω (θυμηθηκα οτι με περιμενανε...!) γιατι νυσταξα!!! Στυθηκε στα 4 και εκει τον επεξα λιγο πριν τον χωχω κοιταζοντας τα κωλομερια της και χωστων μεσα ξανα οπου και παληνδρομηθηκα αρκετα, αλλα και αυτη συμετηχε μερικες φορες ενω εγω καθομουν στα γονατα ακινητος και αυτη κουνιωταν και ορισμενες φορες κουνουσε μονο την λεκανη της σε ενα γαματο ρυθμο που με εξεπληξε, οσπου με εκανε και εχυσα και δροοομοοοοο.

Η κοπελα αξιζει μονο απο την μεση και κατω για απο πανω θα πρεπει στο μελλον να κανει κατι! Συμετοχη καλη μονο στα 4 με κατι απαλα βογγυτα και μονο αυτα, κλασικη ξεπετα των 40ε με τονο. Δεν πιστευω να την ξαναπροτιμισω στο μελλον ξανα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια