Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263327
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιέμαι με την Νίκη. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και πλέον μεταξύ μας υπάρχει καλή χημεία.
Έτσι λοιπόν σήμερα, σε αρκετά προχωρημένη ώρα, δεν ήθελα να ρισκάρω με κάτι άγνωστο και έτσι επέστρεψα στο «λιμάνι μου».

Η Νίκη είναι μια έμπειρη γυναίκα, μελαχρινή, μετρίου αναστήματος, δυαρακι στήθος και ωραία περιφέρεια. Φορούσε ένα μαύρο σύνολα, με μαύρες κάλτσες που την κολάκευαν αρκετά.

Ξεκινήσαμε με το πατροπαράδοτο μασάζ από πλευράς της. Το κατέχει πολύ καλά και μου έδιωξε όλη την κούραση της εβδομάδας.
Γύρισα ανάσκελα και ξεκινήσαμε τα παιχνίδια. Πολύ δεκτική στα χαδια και τα γλειψίματα μου, ανταπέδιδε με το ίδιο πάθος και άψογη συμμετοχή.
Αρκετά gfe κατάσταση, για να σταματήσουν τα παιχνίδια και να ακολουθήσει το στοματικό.
Διαφορετικό αυτή την φορά, συγκριτικά με το «πατροπαράδοτο». Ξαπλωμένη αυτή και εγώ από επάνω της, με περιποιοταν με μοναδική τεχνική, και ταυτόχρονη περιποίηση στα @@κια, ενώ εγώ ταυτόχρονα περιποιούμουν με το χέρι μου το «γατάκι της»,
Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη, σταματήσαμε το στοματικό και αρχίσαμε το sex με ιεραποστολικό.

Ήταν ίσως η μοναδική φορά που δεν θέλησα να αλλάξω στάση, και έτσι μέσα σε κλίμα πάθους, σφικτών αγκαλιών και εκατέρωθεν γλειψιμάτων σε λαιμούς και αυτιά, μετά από αρκετή σχετικά ώρα, ηλθε το τέλος.

Ξάπλωσε δίπλα μου και πιάσαμε κουβέντα. Πολύ φιλικό κλίμα, μιλήσαμε για κάμποση ώρα μέχρι την στιγμή που έφυγε.
Η Νίκη είναι πλέον ένα από τα στανταρακια μου. Είναι μια αρκετά καλή πρόταση και τιμάει τα χρήματα που παίρνει. Όποτε έχω βρεθεί μαζί της η απόλαυση είναι εξασφαλισμένη. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε…..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού