Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Ηλία Ηλιού 82
Hot
Sex Studio
351049
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
καταρχάς οι προμοφωτός της στο γνωστό και υπερταχύτατο σάητ είναι φέηκ λόγω του ότι η κοπέλα είναι γκρέκο, άρα δε χρειάζεται έξτρα μελάνι επεξήγησης.
btw εκεί θα δείτε την Erica Renee για την πορνομπουρδελιακή ιστορία.
πάμε στην πραγματικότητα τώρα.
μετρίου προς ψηλού αναστήματος, ανέμελα καστανόξανθα μαλλιά με λίγο μπούκλα μέχρι και λίγο πιο κάτω από ώμους δεμένα σε κότσο το πάνω μέρος τους, όμορφη φάτσα, φυσικό νορμάλ βυζί για το σωματότυπό της, κορμί λαμπάδα μοντελέ όχι ακαμπύλωτο καλαμάκι όμως, ωραίος κώλος στη θέση του και ποδάρες με γαμπάρες πάνω στα μιουλς της.
φορούσε μόνο την πετσέτα της γιατί προφανώς είχε βγει από το ντουζ.
ηλικιακά γύρω στα 23-25 ταβάνι.
τατουάζ δεν πρόσεξα, αλλά υπάρχουν τανς με θανατηφόρο τριγωνάκι πάνω από τον κώλο. προφανώς από σολάριουμ ένεκα εποχής.
η εικόνα εκ πρώτης όψεως είναι πολύ ωραία.
μέσα και σε φέηστουφέης τετ α τετ... απλά μαγευτική.
με τέτοιο φυσικό κορμί, φάτσα και αναλογίες άνετα στέκεται σε πασαρέλα οίκων μόδας.
δέρμα απαλό σαν μετάξι και δεν ξεκόλλησα τα χέρια μου από πάνω της από την είσοδο μέχρι και το τέλος.
κοινώς έπαθα την πλάκα μου μαζι της και την έλουσα στα κοσμιτικά, πράγμα που δε μου συμβαίνει συχνά.
δε θα μπω σε λεπτομέρειες όπως κάνω συνήθως για ευνόητους λόγους και θα πω τα βασικά, τα οποία σύμφωνα με τη συμπεριφορά σου, τον τρόπο σου, την εμπειρία σου κυρίως αλλά και την καθαριότητά σου... θα ανέβεις λέβελ και θα πάρεις πολλά επιπλέον.
όσοι είναι σλΟου και έχουν πρόβλημα κατανόησης της απλής νεοελληνικής γλώσσας και γραφής... ξαναδιαβάστε το.
προκάτ ναι.
πίπα δεν το'χει.
σεξ σε 3 βασικές στάσεις με διάφορες παραλλαγές ανάλογα της φαντασίας σου.
δυσκολία στους μεγάλους, άρα σεξ όχι δυνατό.
η τσατσά ενοχλεί.
ο χώρος καλός χωρίς αλλαγές από τελευταία φορά με Κεησι που έχω κριτική (έχω βάλει φωτός).
προσωπικά με όλα αυτά που ανέφερα πριν και γι'αυτό που πήρα, πέρασα σούπερ.
εσείς δε ξέρω, γι'αυτό και έχω αφήσει κενά σκόπιμα.
.
υ/γ : μαζί της στη βάρδια Βικτώρια και Κιάρα.
στις ανάλογες προμοφωτός τους είναι αυτές μεν αλλά...
η 1η πληθωρική μιλφοκατάσταση που φαίνεται οκ πλην λάμψης, ενώ η 2η έχει φάει τέζα επεξεργασία. έχει πολύ όγκο-κιλά και φουλ κυτταρίτιδα... δε.
καλή συνέχεια !
btw εκεί θα δείτε την Erica Renee για την πορνομπουρδελιακή ιστορία.
πάμε στην πραγματικότητα τώρα.
μετρίου προς ψηλού αναστήματος, ανέμελα καστανόξανθα μαλλιά με λίγο μπούκλα μέχρι και λίγο πιο κάτω από ώμους δεμένα σε κότσο το πάνω μέρος τους, όμορφη φάτσα, φυσικό νορμάλ βυζί για το σωματότυπό της, κορμί λαμπάδα μοντελέ όχι ακαμπύλωτο καλαμάκι όμως, ωραίος κώλος στη θέση του και ποδάρες με γαμπάρες πάνω στα μιουλς της.
φορούσε μόνο την πετσέτα της γιατί προφανώς είχε βγει από το ντουζ.
ηλικιακά γύρω στα 23-25 ταβάνι.
τατουάζ δεν πρόσεξα, αλλά υπάρχουν τανς με θανατηφόρο τριγωνάκι πάνω από τον κώλο. προφανώς από σολάριουμ ένεκα εποχής.
η εικόνα εκ πρώτης όψεως είναι πολύ ωραία.
μέσα και σε φέηστουφέης τετ α τετ... απλά μαγευτική.
με τέτοιο φυσικό κορμί, φάτσα και αναλογίες άνετα στέκεται σε πασαρέλα οίκων μόδας.
δέρμα απαλό σαν μετάξι και δεν ξεκόλλησα τα χέρια μου από πάνω της από την είσοδο μέχρι και το τέλος.
κοινώς έπαθα την πλάκα μου μαζι της και την έλουσα στα κοσμιτικά, πράγμα που δε μου συμβαίνει συχνά.
δε θα μπω σε λεπτομέρειες όπως κάνω συνήθως για ευνόητους λόγους και θα πω τα βασικά, τα οποία σύμφωνα με τη συμπεριφορά σου, τον τρόπο σου, την εμπειρία σου κυρίως αλλά και την καθαριότητά σου... θα ανέβεις λέβελ και θα πάρεις πολλά επιπλέον.
όσοι είναι σλΟου και έχουν πρόβλημα κατανόησης της απλής νεοελληνικής γλώσσας και γραφής... ξαναδιαβάστε το.
προκάτ ναι.
πίπα δεν το'χει.
σεξ σε 3 βασικές στάσεις με διάφορες παραλλαγές ανάλογα της φαντασίας σου.
δυσκολία στους μεγάλους, άρα σεξ όχι δυνατό.
η τσατσά ενοχλεί.
ο χώρος καλός χωρίς αλλαγές από τελευταία φορά με Κεησι που έχω κριτική (έχω βάλει φωτός).
προσωπικά με όλα αυτά που ανέφερα πριν και γι'αυτό που πήρα, πέρασα σούπερ.
εσείς δε ξέρω, γι'αυτό και έχω αφήσει κενά σκόπιμα.
.
υ/γ : μαζί της στη βάρδια Βικτώρια και Κιάρα.
στις ανάλογες προμοφωτός τους είναι αυτές μεν αλλά...
η 1η πληθωρική μιλφοκατάσταση που φαίνεται οκ πλην λάμψης, ενώ η 2η έχει φάει τέζα επεξεργασία. έχει πολύ όγκο-κιλά και φουλ κυτταρίτιδα... δε.
καλή συνέχεια !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρία
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού