Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Και τι να πει κανεις γι αυτο το φοβερό μωρό που κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσά μας? Με το που τη βλέπεις παθαίνεις το πρώτο black out (Δεν συστήνετε για αγόρια με πρόωρη εκσπερμάτωση). Τι παιδί είναι αυτό?
Ξανθό, τρελό και βιτσιόζικο. Και δεν είναι μόνο η πρώτη εντύπωση. Ήρθε στο δωμάτιο πάνω στα φοβερά ψηλοτάκουνά της και ξάπλωσε στο κρεβάτι με αυτά. Δεν τα αποχωρήστηκε ούτε για μια στιγμή. Αφού ξεκίνησε με χαδάκια σε όλο μου το σώμα και στα απόκρυφα μπαλάκια επιμελήθηκε το όρθιο κατάρτι μου με ένα deep trhoat τσιμπουσι που τέτοιο δεν έχω δοκιμάσει και το καράβι σαλπάρισε. Μετά ήρθε από πάνω σε ένα τρελό χορό όπου πήρε τα χέρια μου και μου έβαλε να τις χουφτώνω το στήθος. Ξεκαβάλησε και τον ξαναπήρε στο στόμα της. Παραλίγο να παραδώσω αλλά κατάφερα να κρατηθώ για να τη στήσω στα τέσσερα. Εκεί θαυμάζοντας τα απίστευτα κωλομέρια της με ένα άγριο σφυροκόπημα της έδωσα τα πάντα όλα. Παιδιά αυτές τις μέρες έχει και γενέθλια, πείτε της χρόνια πολλά, να σαι καλά κορίτσι μας, να μας τα καλοπιάνεις!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Έρικα
Μέγας
22
Πόντοι:
4.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού